Καναδός μπαμπάς έκανε πάρτι φυλομετάβασης του παιδιού του

Καναδός μπαμπάς έκανε πάρτι φυλομετάβασης του παιδιού του Facebook Twitter
0

Ένας Καναδός μπαμπάς έγινε viral για τις αναρτήσεις στο Twitter που αφορούσαν το πάρτι για την έναρξη φυλομετάβασης του γιου του.

Ο ενθουσιασμός αλλά και η αγάπη με την οποία ο καναδός μπαμπάς ενημέρωσε τους ακολούθους του στο twitter για τη γιορτινή βραδιά του έφηβου γιου του «έκλεψε» την καρδιά των social media.


«Αυτόν τον μήνα ο 16χρονος γιος μου είχε ξεκινήσει Τεστοστερόνη» έγραψε ο Scott σε ένα Tweet το οποίο αναδημοσιεύτηκε χιλιάδες φορές. «Σήμερα κάνει το πρώτο του T-Versary πάρτι».


«Η κουζίνα μου είναι γεμάτη από έφηβα άτομα, που παίζουν beer pong, πίνουν mock-tails (κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ) και έχουμε κι ένα σιντριβάνι από σοκολάτα. Είναι μία χαρούμενη ατμόσφαιρα κι έχω εξαντληθεί με το τρέξιμο και τα θελήματα όλη την ημέρα» συνέχισε στο tweet του το οποίο συνόδευε με πολλά emojis.

Ο χαρούμενος μπαμπάς μοιράστηκε μέσω των social τα σπιτικά tacos που είχε φτιάξει για τα παιδιά, ένα περίεργο μείγμα κρεμμυδιών και σοκολάτας, αλλά και τα cupcakes που διακόσμησαν μαζί στα χρώματα της σημαίας του ουράνιου τόξου.

Τέλος, είχε ένα σημαντικό μήνυμα και για όλα τα άλλα τρανς παιδιά:

«Πολλή αγάπη για όλα εκεί έξω. Θυμηθείτε, έχετε αξία, ανεξάρτητα από το πώς θα κάνετε φυλομετάβαση, ή ποιο είναι το ταξίδι σας. Και μερικές φορές δε μπορείτε να κάνετε φυλομετάβαση, οπότε παραμείνετε ασφαλείς όλα σας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ