Caroline Flack: «Αυτοκτόνησε» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας - Συντετριμμένος ο σύντροφός της

Caroline Flack: «Αυτοκτόνησε» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας - Συντετριμμένος ο σύντροφός της Facebook Twitter
Το φορτισμένο μήνυμα του συντρόφου της Caroline Flack στο Insagram - EPA
0

«Είχαμε κάτι ιδιαίτερο» ομολογεί σε ένα φορτισμένο, συγκινησιακά, «αντίο» προς την Caroline Flack, τη δημοφιλή Βρετανίδα παρουσιάστρια που πέθανε χθες σε ηλικία 40 χρόνων, ο σύντροφός της, Λιους Μπάρτον.

Η 40χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή, χθες Σάββατο, στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με το δικηγόρο της οικογένειας να αποδίδει το θάνατό της σε αυτοκτονία. Όπως αναφέρει το πρακτορείο που την εκπροσωπούσε, η 40χρονη βρισκόταν «υπό τεράστια πίεση» από τη στιγμή που κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του συντρόφου της, τον περασμένο Δεκέμβριο, κατηγορία που η ίδια είχε αρνηθεί. Επρόκειτο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το ίδιο πρακτορείο επέκρινε την απόφαση των δικαστικών αρχών να ασκήσουν δίωξη εναντίον της σε μία «δίκη - σόου» και, μάλιστα, παρότι ο ίδιος ο σύντροφός της δεν υποστήριζε αυτή τη δίωξη.

«Δεδομένων των τραγικών συνθηκών, δεν θα προβούμε σε αυτή τη φάση σε σχόλιο επί των λεπτομερειών της υπόθεσης ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελίας Αγγλίας και Ουαλίας. 

Η Flack είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως την εκδίκαση της υπόθεσής της ενώ μέχρι τότε της είχε απαγορευτεί να έρθει σε επαφή με τον Μπάρτον.

«Η καρδιά μου ράγισε»

Ο ίδιος ο Λιούις Μπάρτον, τενίστας, την αποχαιρέτησε με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας πως η καρδιά του έχει ραγίσει.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον πόνο που νιώθω, το πόσο πολύ μου λείπεις. Ήξερα πως ένιωθες ασφαλής μαζί μου και πάντα έλεγες πως όταν ήσουν μαζί μου, δε σκεφτόσουν τίποτα άλλο. Κι αυτή τη φορά δεν μου επιτρεπόταν να είμαι μαζί σου. Διαρκώς αναρωτιέμαι.

Υπόσχομαι να είμαι η φωνή σου, μωρό μου, και να κάνω όλες τις ερωτήσεις που ήθελες και να πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δε θα σε φέρει πίσω, όμως κάθε μέρα θα προσπαθώ να σε κάνω περήφανη. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή».


Η Flack είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο και της ασκήθηκε δίωξη για επίθεση κατά του 27χρονου συντρόφου της με ένα φωτιστικό στο σπίτι τους στο βόρειο Λονδίνο.

Ο θάνατός της πυροδότησε νέο γύρο επικρίσεων για το πώς αντιμετώπισε μερίδα των βρετανικών μέσων την υπόθεσή της. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα του σκανδαλοθηρικού Τύπου - μεταξύ αυτών και η Sun - μόλις γνωστοποίησαν την είδηση του θανάτου της, έσπευσαν να εξαφανίσουν πρόσφατες αρνητικές ειδήσεις για εκείνη.

Με πληροφορίες από BBC/Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM