Πρώην καθηγήτρια σε Γυμνάσιο του Νιου Τζέρσεϊ ομολόγησε πως διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με έξι ανήλικους μαθητές της.

 

Η Nicole DuFault, πρώην καθηγήτρια καλλιτεχνικών και φιλολογίας, παραδέχθηκε την ενοχή της για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής επαφής, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

 

 

 

Η 40χρονη διαζευγμένη μητέρα δυο παιδιών, που εργαζόταν στο Columbia High School, είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Η DuFault διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με τα ανήλικα αγόρια εντός και εκτός σχολείου, μέσα στο αυτοκίνητό της, το διάστημα από το 2013 μέχρι το 2014.

 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, παρόλο που όλες οι επαφές με τα αγόρια ήταν ξεχωριστές, υπήρξε μια περίπτωση όπου η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να πραγματοποιεί στοματικό σεξ σε έναν από τους μαθητές της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση.

 

 

 

Η ίδια απέδωσε τις πράξεις της σε εγκεφαλική διαταραχή. Μετά την σύλληψή της το 2014, ισχυρίστηκε πως ένα εγκεφαλικό τραύμα την καθιστούσε ανίκανη να σταματήσει τις «ορμές» των αγοριών και πως εκείνα ήταν που έκαναν την πρώτη κίνηση.

 

Ο δικηγόρος της υποστήριξε πως είναι αθώα καθώς πάσχει από «Σύνδρομο του Μετωπιαίου Λοβού», που κάποιοι γιατροί έχουν πει ότι συνδέεται με παρορμητικές συμπεριφορές και αδυναμία ελέγχου τους.

 

 

 

 

Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου του 2020 και η εισαγγελική Αρχή αναμένεται να προτείνει ποινή κάθειρξης 5 ετών. Στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκλεισε μετά την παραδοχή της ενοχής της, η 40χρονη θα πρέπει να εγγραφεί ισοβίως στο αρχείο σεξουαλικών παραβατών, ενώ δεν θα μπορεί ποτέ ξανά να διδάξει σε σχολείο.

 

 

 

Με πληροφορίες από Associated Press, CBS, New York Post