Αριζόνα: Μητέρα έπνιξε τα τρία ανήλικα παιδιά της - Τους τραγουδούσε ενώ τα σκότωνε

Αριζόνα: Μητέρα έπνιξε τα τρία ανήλικα παιδιά της - Τους τραγουδούσε ενώ τα σκότωνε Facebook Twitter
0

Μια 22χρονη μητέρα στην Αριζόνα ομολόγησε πως σκότωσε τα τρία παιδιά της, επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Η Ρέιτσελ Χένρι, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία α' βαθμού, φέρεται να σκότωσε τον 3 ετών γιο της και τις δυο κόρες της που ήταν 2 ετών και 7 μηνών αντίστοιχα.

«Μπορούμε να πούμε πλέον πως η μητέρα είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών», ανέφερε η αρχιφύλακας Μερσέντες Φόρτιουν, σύμφωνα με το Associated Press. 

Η αστυνομία είπε πως τα παιδιά βρέθηκαν μέσα στο σαλόνι του σπιτιού, που διέμενε η οικογένεια στο Φίνιξ, όταν κάποιος συγγενής κάλεσε την άμεσο δράση περίπου στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας. Οι διασώστες επιχείρησαν ΚΑΡ.Π.Α. αλλά ανεπιτυχώς. 

Τα έπνιξε και μετά τα ξάπλωσε στο σαλόνι - Τους τραγουδούσε ενώ τα σκότωνε

Αφού τα δολοφόνησε, η Ρέιτσελ Χένρι «έβαλε όλα τα παιδιά πάνω στον καναπέ του σαλονιού σε στάση σαν να κοιμούνται», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν χθες στην δημοσιότητα.

Νωρίτερα, η 22χρονη μητέρα φέρεται να τραγούδησε στο καθένα ξεχωριστά ενώ τα έπνιγε, ακόμη και στον 3χρονο γιο της που φώναζε «Όχι» ενώ εκείνη έπνιγε την δυο ετών αδερφή του, μετέδωσε το τοπικό κανάλι FOX 10. 

Αριζόνα: Μητέρα έπνιξε τα τρία ανήλικα παιδιά της - Τους τραγουδούσε ενώ τα σκότωνε Facebook Twitter
Αριζόνα: Μητέρα έπνιξε τα τρία ανήλικα παιδιά της - Τους τραγουδούσε ενώ τα σκότωνε Facebook Twitter

Στην αρχή έβαλε το χέρι της στο στόμα της δυο ετών κόρης της μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αναπνέει, ανέφεραν οι αρχές. «Η Ρέιτσελ γνώριζε πως είχε σκοτώσει το κορίτσι όταν σταμάτησε να την κλωτσάει», σημειώνεται σε αστυνομική αναφορά. Ενώ σκότωνε την κόρη της, ο 3χρονος γιος της φέρεται να ούρλιαζε και να την χτυπούσε για να σταματήσει.

Στη συνέχεια η 22χρονη άφησε το πτώμα του παιδιού σε ένα πίσω δωμάτιο και άρχισε να κυνηγά τον γιο της μέχρι που ήρθαν στο σπίτι η θεία και ο πατέρας των παιδιών, οι οποίοι έπαιξαν για λίγο μαζί τους. Τότε η Ρέιτσελ πήρε τον 3χρονο στο δωμάτιό του με την πρόφαση πως θέλει να του αλλάξει εσώρουχα, όπου φέρεται να τον ξάπλωσε στο πάτωμα και να τον στραγγάλισε.

«Η Ρέιτσελ περιέγραψε πως τραγουδούσε στον γιο της ενώ εκείνος της γρατζουνούσε το στήθος και την τσιμπούσε», σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας.

Μετά φέρεται να τάισε το 7 μηνών κοριτσάκι, μέχρι που εκείνο κοιμήθηκε και το έπνιξε στην κούνια του, ενώ οι συγγενείς της περίμεναν στο άλλο δωμάτιο.

Αριζόνα: Μητέρα έπνιξε τα τρία ανήλικα παιδιά της - Τους τραγουδούσε ενώ τα σκότωνε Facebook Twitter

Αναφορές για χρήση ουσιών

Η αστυνομία εκλήθη από κάποιον που ήταν στο σπίτι, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιος έκανε την κλήση.

Μάρτυρας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε ότι η 22χρονη συμπεριφερόταν παράξενα τις τελευταίες ημέρες, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως έχει πρόβλημα με ουσίες. Ωστόσο, στον φάκελο της υπόθεσης δεν γίνεται πουθενά λόγος για χρήση ουσιών την ημέρα των δολοφονιών.

Η 22χρονη είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο. Το δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 3 εκατ. δολαρίων για την αποφυλάκισή της.

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

Διεθνή / Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

«Δεν υπάρχει θέση σε κανένα πανεπιστήμιο στην Αμερική, σε κανένα μέρος στην Αμερική για αντισημιτισμό, ρητορική μίσους ή απειλές βίας οποιουδήποτε είδους», δήλωσε παράλληλα ο Τζο Μπάιντεν
NEWSROOM
Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM