Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Stan Kirsch - Είχε παίξει στα Φιλαράκια

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Stan Kirsch - Είχε παίξει στα Φιλαράκια Facebook Twitter
Νεκρός βρέθηκε, σε ηλικία 51 χρόνων, ο ηθοποιός Stan Kirsch
0

Νεκρός βρέθηκε ο 51χρονος ηθοποιός Stan Kirsch, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, θάνατος που σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Η σύζυγός του, Kristyn Green επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του μέσω Facebook, ευχαριστώντας όσους τη στήριξαν και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη του κόσμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγός του τον βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Kirsch έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο τού Ρίτσι Ράιαν στην τηλεοπτική σειρά «Highlander» όπου πρωταγωνιστούσε για έξι σεζόν, από το 1992 έως το 1996.


«Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Stan Kirsch» γράφει η επίσημη σελίδα της σειράς στο Facebook, προσθέτοντας: «Χωρίς τον Stan Kirsch, η σειρά θα ήταν πολύ κατώτερη. Προσέδωσε χιούμορ, ευγένεια και έναν παιδικό ενθουσιασμό στον χαρακτήρα του Ρίτσι Ράιαν που υποδύθηκε για έξι σεζόν».

 

Ο Kirsch βρισκόταν στο χώρο του θεάματος από πολύ μικρός, ήδη από τα 4 του χρόνια, όταν συμμετείχε σε διαφήμιση σούπας. Είχε εμφανίστεί δε, σε πλήθος δημοφιλών σειρών, όπως το «General Hospital» και τα «Φιλαράκια», όπου έκανε μία γκεστ εμφάνιση ως ο νεαρός Ίθαν που φλέρταρε τη Μόνικα υποστηρίζοντας πως ήταν 21 χρόνων, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν ανήλικος. 

 

Ο ίδιος είχε μπει στο πανεπιστήμιο ως φοιτητής πολιτικών επιστημών, ωστόσο, ήδη τον είχε κερδίσει η υποκριτική. Τα τελευταία χρόνια παρέδιδε μαθήματα υποκριτικής.

Με πληροφορίες από People, TMZ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM