ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που πυροβόλησε δύο παιδιά επειδή πετούσαν χιονόμπαλες σε αυτοκίνητα

ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που πυροβόλησε δύο παιδιά επειδή πετούσαν χιονόμπαλες σε αυτοκίνητα Facebook Twitter
Οι αρχές του Μιλγουόκι αναζητούν τον οδηγό που πυροβόλησε δύο παιδιά επειδή πέταξαν χιόνι στο αυτοκίνητό του
0

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Μιλγουόκι για τον εντοπισμό οδηγού ο οποίος πυροβόλησε δύο παιδιά που πετούσαν χιονόμπαλες στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 13 χρόνων, έπαιζαν με το χιόνι και κατά διαστήματα πετούσαν μπάλες χιονιού στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Μία από αυτές πέτυχε το αυτοκίνητου αγνώστου, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά των παιδιών.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, με τους αξιωματικούς να εντοπίζουν τα παιδιά και να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, πριν τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

«Η προκαταρκτική έρευνα υποδεικνύει πως και τα δύο θύματα ανήκαν σε μία ομάδα παιδιών που έριχνε χιονόμπαλες στα διερχόμενα οχήματα» τονίζει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία του Μιλγουόκι: «Μία από αυτές τις μπάλες χτύπησε το αυτοκίνητο του υπόπτου, ο οποίος πυροβόλησε κατά των παιδιών πετυχαίνοντας δύο. Η αστυνομία συνεχίζει της διερεύνηση του περιστατικού, αναζητώντας τους άγνωστους δράστες».


Οι κάτοικοι της συνοικίας, στα βόρεια του Μιλγουόκι, εμφανίζονται σοκαρισμένοι από το συμβάν: «Η σύζυγός μου κι εγώ έχουμε έξι παιδιά. Βρισκόμασταν στην κουζίνα όταν ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς, οπότε φώναξα σε όλους να πέσουν κάτω» θυμάται ο Ράβελ Ντέιβις, κάτοικος της περιοχής.

Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της περιοχής ενώ η τοπική αστυνομία αναζητά τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να παράσχουν κάθε βοήθεια που θα οδηγήσει στη σύλληψη του/των δράστη/δραστών.

Με πληροφορίες από CNN/ABC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM