Μία υπόθεση διπλής αυτοκτονίας με δυο γνωστούς δίδυμους ηθοποιούς συγκλονίζει την Βρετανία.

 

Τα δίδυμα αδέλφια που πρωταγωνίστησαν στο σόου της βρετανικής τηλεόρασης «My Big Fat Gypsy Wedding» βρέθηκαν νεκρά, σύμφωνα με τις αρχές.

 

Ο Μπιλ και ο Τζο Σμίθ, 32 ετών, βρέθηκαν κρεμασμένοι σε δέντρο στο δάσος του Κεντ την Κυριακή, αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα. Οι δύο θάνατοι είναι υπό διερεύνηση, αν και η υπόθεση δεν εξετάζεται από την Αστυνομία ως εγκληματική ενέργεια. Επισήμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για ποιο λόγο τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί.

 

 

 

Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν μέλη της οικογένειας τους, ο ένας από τους δύο αδελφούς είχε διαγνωστεί με καρκίνο και αυτό είχε επηρεάσει την ψυχολογία και του άλλου, με αποτέλεσμα να παλεύουν και οι δύο με την κατάθλιψη. Ωστόσο είχαν αναφέρει σε συγγενείς, ότι οι χημειοθεραπείες πήγαιναν καλύτερα.

 

Μάλιστα λίγες μέρες πριν από την διπλή αυτοκτονία, τα δύο αδέρφια βρέθηκαν σε ένα γάμο φίλων τους όπου χόρευαν και τραγουδούσαν.

 

Τα αδέρφια, που προέρχονται από μια οικογένεια Ρουμάνων Ρομά, πρωταγωνίστησαν στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή My Big Fat Gypsy Wedding το 2013. Εκπρόσωπος της κοινότητας των Ρουμάνων στη Βρετανία, δήλωσε ότι η διπλή αυτοκτονία πρέπει να αφυπνίσει τον κόσμο καθώς  τα ποσοστά των αυτοκτονιών στους Ρομά είναι υψηλά.

 

Η Φοίβη Τσάρλεν Σμιθ, συγγενής των αδερφών, επιβεβαίωσε με δηλώσεις της, ότι ο Τζο είχε διαγνωστεί πρόσφατα με καρκίνο, και αυτό ήταν κάτι που δυσκολευόταν να διαχειριστεί ο δίδυμος αδερφός του. Ο Τζο έπασχε από καρκίνο και ο Μπίλ του είπε:Ποτέ δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εσένα, δήλωσε στη Telegraph.

 

Συνεργάτες των δίδυμων αδερφών δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία εκφράζοντας την λύπη τους μέσα από μηνύματα στα social media. 

 

 

 

Με πληροφορίες από Telegraph