Μπερμιγχαμ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο - Δύο τραυματίες

Μπερμιγχαμ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο - Δύο τραυματίες Facebook Twitter
Δύο άτομα νεαρής ηλικίας τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μπέρμιγχαμ.
0

Δύο νεαροί τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι, σε εμπορικό κέντρο του Μπέρμιγχαμ.

Οι έφηβοι εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι κοντά σε είσοδο πολυκαταστήματος. Άμεσα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με τραύματα τα οποία δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρα με τραυματιοφορείς. Η τοπική αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη, αλλά και για τον εντοπισμό του δράστη. 

Σύμφωνα με υπάλληλο καταστήματος, ο οποίος δε θέλησε να κατονομαστεί, ο ίδιος είδε ένα από τα θύματα με αιμορραγία στο κεφάλι. «Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και οι αστυνομικοί έτρεχαν σαν τρελοί. Νομίζω πως ο ένας νεαρός προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως άκουσε πως «του επιτέθηκαν με μεγάλο μαχαίρι».

«Κληθήκαμε στις 3.34 μ.μ (τοπική ώρα) στο εμπορικό κέντρο Bullring του Μπέρμιγχαμ, μετά από πληροφορίες για μαχαίρωμα. Κατά την άφιξή μας, οι τραυματιοφορείς εντόπισαν δύο τραυματίες - αμφότεροι νεαροί άνδρες. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω» αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM