Απεργία την Πρωτομαγιά

«Μπράβο Μπόρις!» Ο Τραμπ πανηγυρίζει για τη νίκη Τζόνσον - Έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια

«Μπράβο Μπόρις!» Ο Τραμπ πανηγυρίζει για τη νίκη Τζόνσον - Έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για τη μεγάλη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές, η οποία ανοίγει τον δρόμο για μια εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ- Βρετανίας.

«Συγχαρητήρια στον Μπόρις Τζόνσον για αυτή τη μεγάλη ΝΙΚΗ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter. «Η Βρετανία και οι ΗΠΑ θα είναι πλέον ελεύθερες να συνάψουν μια τεράστια, νέα, εμπορική συμφωνία μετά το BREXIT. Αυτή η συμφωνία μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο επικερδής από οποιαδήποτε θα μπορούσε να συνάψει με την ΕΕ. Μπράβο Μπόρις!», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του από νωρίς, όταν έγιναν γνωστά τα exit polls, καθώς τόνισε ότι φαίνεται πως σημειώθηκε «μεγάλη νίκη» του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες στο ΗΒ.

«Φαίνεται πως έχουμε μεγάλη νίκη για τον Μπόρις στο ΗΒ!», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter αργά τη νύχτα.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ