LIVE!

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter
1

Οι Στιβ και Λένκα Τόμσον από το Σέλσεϊ του Σάσεξ δεν άλλαξαν ριζικά την ζωή τους από τότε που κέρδισαν πριν ένα μήνα το ένατο μεγαλύτερο τζάκποτ στην ιστορία του EuroMillion.

Με 105 εκατομμύρια λίρες πλέον στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ο Βρετανός υπερτυχερός παραδέχεται αντιθέτως ακόμη προσπαθεί να νιώσει «κανονικός». Το μόνο «δώρο» που επέτρεψαν μέχρι στιγμή στον εαυτό τους, ο 42χρονος Στιβ με την 41χρονη σύζυγό του, είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. 

Ο Στιβ μίλησε στην βρετανική Mirror για την νέα του καθημερινότητα, αποκαλύπτοντας πως η νίκη του έχει προκαλέσει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. «Ήταν πολύ αγχωτικό. Εξακολουθώ να μην κοιμάμαι, κι ακόμη δεν τρώω κανονικά. Είναι πολύ για να το χωνέψω», λέει ο ίδιος.

Για να το διαχειριστεί, αποφάσισε να συνεχίσει την δουλειά του ως οικοδόμος. «Νιώθω κανονικός και έτσι θέλω να παραμείνω. Προσπαθώ να τελειώσω κάτι δουλίτσες πριν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει περίπτωση να τις προλάβω όλες, αλλά κάνω ό,τι μπορώ», σημειώνει.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter

Με την σύζυγό του έχουν τρία παιδιά. Η Λένκα, που ήταν πωλήτρια ήδη παραιτήθηκε από την δουλειά της, αλλά ο Στιβ λέει πως θέλει να συνεχίσει να εργάζεται. «Θα συνεχίσω να δουλεύω, αλλά δεν ξέω αν θα είναι στο ίδιο αντικείμενο. Έχω πολλά να σκεφτώ ενόψει Χριστουγέννων και με την οικογένεια. Αλλά πρέπει να τελειώσω τις δουλειές, το υποσχέθηκα και δεν μπορώ να πίσω τον λόγο μου», λέει ο 42χρονος.

Επίσης τονίζει πως δεν σκοπεύει να αρχίσει να σπαταλά τα χρήματα σε πολυτέλειες, όπως ακριβά αμάξια γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να πάρει ένα μεταχειρισμένο. «Είναι μερικών ετών. Δεν θα βγω εκεί έξω να αρχίσω να ξοδεύω αλόγιστα, ακόμη δεν τα πήραμε καλά καλά», αναφέρει. 

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter

Το ζευγάρι σκοπεύει ωστόσο να μετακομίσει από το σπίτι τους σε κάποιο μεγαλύτερο ώστε οι γιοι τους, ηλικίας 10 και 15 ετών, και η 8χρονη κόρη τους να αποκτήσουν δικά τους υπνοδωμάτια. Μέχρι τότε όμως προέχουν τα Χριστούγεννα. «Δεν βρήκαμε την ευκαιρία ούτε δώρα να πάρουμε. Βασική μου προτεραιότητα είναι τα Χριστούγεννα και μετά να βρούμε σπίτι. Οι τρεις βασικές δεσμεύσεις μου είναι οικογένεια, φίλοι και κοινότητα. Όταν θα είναι χαρούμενοι, θα το απολαύσω», κατέληξε ο Στιβ.

Διεθνή
1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια