«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter
1

Οι Στιβ και Λένκα Τόμσον από το Σέλσεϊ του Σάσεξ δεν άλλαξαν ριζικά την ζωή τους από τότε που κέρδισαν πριν ένα μήνα το ένατο μεγαλύτερο τζάκποτ στην ιστορία του EuroMillion.

Με 105 εκατομμύρια λίρες πλέον στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ο Βρετανός υπερτυχερός παραδέχεται αντιθέτως ακόμη προσπαθεί να νιώσει «κανονικός». Το μόνο «δώρο» που επέτρεψαν μέχρι στιγμή στον εαυτό τους, ο 42χρονος Στιβ με την 41χρονη σύζυγό του, είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. 

Ο Στιβ μίλησε στην βρετανική Mirror για την νέα του καθημερινότητα, αποκαλύπτοντας πως η νίκη του έχει προκαλέσει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. «Ήταν πολύ αγχωτικό. Εξακολουθώ να μην κοιμάμαι, κι ακόμη δεν τρώω κανονικά. Είναι πολύ για να το χωνέψω», λέει ο ίδιος.

Για να το διαχειριστεί, αποφάσισε να συνεχίσει την δουλειά του ως οικοδόμος. «Νιώθω κανονικός και έτσι θέλω να παραμείνω. Προσπαθώ να τελειώσω κάτι δουλίτσες πριν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει περίπτωση να τις προλάβω όλες, αλλά κάνω ό,τι μπορώ», σημειώνει.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter

Με την σύζυγό του έχουν τρία παιδιά. Η Λένκα, που ήταν πωλήτρια ήδη παραιτήθηκε από την δουλειά της, αλλά ο Στιβ λέει πως θέλει να συνεχίσει να εργάζεται. «Θα συνεχίσω να δουλεύω, αλλά δεν ξέω αν θα είναι στο ίδιο αντικείμενο. Έχω πολλά να σκεφτώ ενόψει Χριστουγέννων και με την οικογένεια. Αλλά πρέπει να τελειώσω τις δουλειές, το υποσχέθηκα και δεν μπορώ να πίσω τον λόγο μου», λέει ο 42χρονος.

Επίσης τονίζει πως δεν σκοπεύει να αρχίσει να σπαταλά τα χρήματα σε πολυτέλειες, όπως ακριβά αμάξια γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να πάρει ένα μεταχειρισμένο. «Είναι μερικών ετών. Δεν θα βγω εκεί έξω να αρχίσω να ξοδεύω αλόγιστα, ακόμη δεν τα πήραμε καλά καλά», αναφέρει. 

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»: Ο υπερτυχερός των 105 εκατ. λιρών μιλά για τη ζωή μετά το EuroMillions Facebook Twitter

Το ζευγάρι σκοπεύει ωστόσο να μετακομίσει από το σπίτι τους σε κάποιο μεγαλύτερο ώστε οι γιοι τους, ηλικίας 10 και 15 ετών, και η 8χρονη κόρη τους να αποκτήσουν δικά τους υπνοδωμάτια. Μέχρι τότε όμως προέχουν τα Χριστούγεννα. «Δεν βρήκαμε την ευκαιρία ούτε δώρα να πάρουμε. Βασική μου προτεραιότητα είναι τα Χριστούγεννα και μετά να βρούμε σπίτι. Οι τρεις βασικές δεσμεύσεις μου είναι οικογένεια, φίλοι και κοινότητα. Όταν θα είναι χαρούμενοι, θα το απολαύσω», κατέληξε ο Στιβ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Νομίζεις ότι είσαι ο ίδιος ο διάβολος;» - Στο φως εκατοντάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν

Διεθνή / «Νομίζεις ότι είσαι ο ίδιος ο διάβολος;» - Στο φως εκατοντάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν

Η δημοσιοποίηση των αρχείων στα social media και στην παγκόσμια δημοσιογραφία δείχνει ότι το θέμα δεν πρόκειται να «σβήσει» σύντομα, και οι αντιδράσεις, πολιτικές και κοινωνικές, αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Τα νέα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων email μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου και του Τζέφρι Έπσταϊν, που δείχνουν τη στενή και συχνή επικοινωνία τους ακόμα και μετά την καταδίκη του δεύτερου, αλλά και φωτογραφίες του αδελφού του βασιλιά Καρόλου σε διάφορες περιστάσεις
THE LIFO TEAM
Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια