Σκορπιός τσίμπησε εν πτήσει,  μία επιβάτη που ταξίδευε με πτήση των αμερικανικών αερογραμμών «United Airlines» από το Σαν Φρανσίσκο στην Ατλάντα, στις ΗΠΑ.


Η γυναίκα είπε ότι ένιωσε το τσίμπημα στο πόδι της κατά τη διάρκεια της πτήσης της την Πέμπτη. Όταν πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου, ο σκορπιός έπεσε από το παντελόνι της και τράπηκε σε φυγή.


Η επιβάτης δέχτηκε τη φροντίδα από τους διασώστες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η αεροπορική εταιρία, ωστόσο η κατάστασή της παραμένει άγνωστη.


«Αφού ενημερωθήκαμε ότι πελάτης μας στην πτήση 1554 από το Σαν Φρανσίσκο προς Ατλάντα, τσιμπήθηκε από σκορπιό, το πλήρωμά μας επικοινώνησε άμεσα με γιατρό ο οποίος παρείχε ιατρική καθοδήγηση για το περιστατικό» δήλωσε η εταιρία και πρόσθεσε ότι «η πελάτης μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί της για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλά».


Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, η εμφάνιση σκορπιού σε εμπορική πτήση έχει ξανασυμβεί κατά το παρελθόν. Νωρίτερα φέτος, ένας σκορπιός κινηματογραφήθηκε να περπατάει πάνω στα ράφια αποσκευών σε πτήση της Lion Air στην Ινδονησία. Ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε επίσης το 2017 όταν ένας Καναδός τσιμπήθηκε από σκορπιό σε πτήση της United Airlines. Ο συγκεκριμένος επιβάτες έτρωγε το μεσημεριανό του σε πτήση από το Χιούστον προς τον Καναδά όταν ο σκορπιός έπεσε επάνω στο κεφάλι του.

 

Με πληροφορίες από BBC