Quinn: Μια 22χρονη έφτιαξε το "Spotify" ερωτικών αφηγήσεων μόνο για γυναίκες

Quinn: Μια 22χρονη έφτιαξε το "Spotify" ερωτικών αφηγήσεων μόνο για γυναίκες Facebook Twitter
H 22χρονη Κάρολιν Σπίγκελ, η νεώτερη αδελφή ενός εκ των ισχυρότερων κροίσων στον τομέα της τεχνολογίας έφτιαξε το Quinn, με αφηγήσεις ερωτικού περιεχομένου (Getty Images)
0

Ήταν θέμα χρόνου κάποιος να σκεφτεί και να λανσάρει μία υπηρεσία τύπου Spotify, αλλά με αποκλειστικά πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σε αυτή την περίπτωση, το τόλμησε μια 22χρονη κοπέλα ιδρύοντας την ιστοσελίδα Quinn, με αποκλειστικά ερωτικό περιεχόμενο. Το site απευθύνεται κυρίως σε millennial γυναίκες, και οι ιστορίες είναι κατηγοριοποιημένες ανά θέμα ή «προτίμηση». Μέσα σε λίγες ημέρες το Quinn απέκτησε αναπάντεχη κίνηση.

Εγκέφαλος πίσω από το εγχείρημα είναι η 22χρονη Κάρολιν Σπίγκελ, η νεώτερη αδελφή ενός εκ των ισχυρότερων κροίσων στον τομέα της τεχνολογίας, του Έβαν Σπίγκελ. Ο Σπίγκελ δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο (πλέον) ιδρυτή του Snapchat, του οποίου η αξία εκτιμάται στα 16 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Σπίγκελ αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια και η εταιρεία της εδράζεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Όπως λέει η ίδια, στόχος της είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αισθάνονται καλύτερα όπως ακριβώς είναι, αντί να βιώνουν πίεση ότι πρέπει να γίνουν πιο ελκυστικές ή ποθητές. «Νιώθω συνέχεια ότι τα προϊόντα μου "φωνάζουν" να είμαι καλύτερη. Ομορφότερη, πιο λεπτή, πιο αθλητική. Όμως το Quinn λέει "Όχι ευχαριστώ", σε όλα αυτά».

Σκρολάροντας στις επιλογές της σελίδας, μπορεί κανείς να επιλέξει την φωνή του αφηγητή ή της αφηγήτριας, την προφορά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. «Βρετανική προφορά», «Ανδρική φωνή» και «bisexual» είναι μερικές από τις κατηγορίες ενώ το μόνο θέμα που απαγορεύεται για λόγους ηθικής, είναι οι αφηγήσεις για μη συναινετική συνεύρεση.

Quinn: Μια 22χρονη έφτιαξε το "Spotify" ερωτικών αφηγήσεων μόνο για γυναίκες Facebook Twitter

Μιλώντας για την έμπνευσή της, η Κάρολιν Σπίγκελ είπε ότι θέλησε να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα μπορούσε να είναι τόσο ερεθιστικό για τις γυναίκες, όσο είναι τα πορνογραφικά βίντεο για πολλούς άνδρες. «Το αφηγηματικό, ηχο-πορνό συλλαμβάνει κάποια αδιόρατα στοιχεία του σεξ, που τα βίντεο δεν αποτυπώνουν με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε σχετικά η Σπίγκερλ στο Bloomberg. 

Η ιστοσελίδα ξεκίνησε την λειτουργία της τον περασμένο μήνα, προσφέροντας εκτός από αρχεία ήχου και περιεχόμενο σε γραπτή μορφή. Οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες μπορούν τόσο να απολαμβάνουν το υλικό των άλλων, όσο και να υποβάλλουν δικές τους εγγραφές. Η είσοδος στο site είναι προς το παρόν εντελώς δωρεάν αλλά σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν δωρεά χρημάτων σε όσους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά.

Οι τίτλοι των ιστοριών άλλοτε αποκαλύπτουν πολλά κι άλλοτε περιορίζονται σε υπονοούμενα: Chalet Threesome («Τρίο στο σαλέ»), Teased at Dinner («Πειράγματα στο δείπνο») και Moving Day, («Ημέρα Μετακόμισης») είναι κάποια από τα ηχητικά αρχεία erotica που μπορεί κανείς να επιλέξει.

Η Quinn είναι μόνο μία από της νεοφυείς επιχειρήσεις που θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις και να πάρουν μεγάλο μερίδιο της νέας αγοράς των audio erotica. Μια άλλη εφαρμογή, η Dipsea, ήδη χρεώνει τους συνδρομητές της 10,49 δολάρια για τις ερωτικές αφηγήσεις στην πλατφόρμα της. Και αυτή είναι μία εταιρεία με γυναίκες στη διοίκηση που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό.

Με πληροφορίες από The Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ