«Απογοήτευσα την βασιλική οικογένεια»: O Πρίγκιπας Άντριου μιλά για την επίμαχη συνάντηση με τον Έπσταϊν

«Απογοήτευσα την βασιλική οικογένεια»: O Πρίγκιπας Άντριου μιλά για την επίμαχη συνάντηση με τον Έπσταϊν Facebook Twitter
0

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο BBC, ο πρίγκιπας Άντριου υποστηρίζει ότι ήταν «λάθος» να συναντήσει τον Τζέφρι Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του το 2010 για σκάνδαλο παιδοφιλίας.

Ο πρίγκιπας Άντριου είπε ότι απέτυχε να υποστηρίξει τα πρότυπα της βασιλικής οικογένειας όταν επισκέφθηκε τον Τζέφρι Έπσταϊν, παραδεχόμενος: «Τους απογοήτευσα». Υπενθυμίζεται ότι το 2010, ο πρίγκιπας Άντριου φωτογραφήθηκε περπατώντας με τον Έπσταϊν στο Σέντραλ πάρκ της Νέας Υόρκης - δύο χρόνια μετά την πρώτη καταδίκη του για παιδεραστία.

Μετανιώνω σε καθημερινή βάση για εκείνο τον περίπατο, καθώς είμαι μέλος της βασιλικής οικογένειας και πρέπει να έχουμε τα υψηλότερα στάνταρ στην συμπεριφορά μας. Εγώ τους απογοήτευσα όμως, τόσο απλά, δήλωσε ο πρίγκιπας. Ο πρίγκιπας Άντριου στην συνέντευξη, επίσης, τόνισε σχετικά με το ότι είχε μείνει στο σπίτι του Έπσταιν, ότι εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ήταν το σωστό πράγμα, ωστόσο ήταν ένα λάθος. Το 2015, ο πρίγκιπας Άντριου αναφέρθηκε σε έγγραφα του δικαστηρίου για υπόθεση εναντίον του Τζέφρι Έπσταιν.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς κατήγγειλε τότε ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα τρεις φορές μεταξύ του 1999 - όταν ήταν 17 ετών η ίδια - και το 2002, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και σε ένα ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής που ανήκε στον Έπσταιν.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας στη συνέντευξή του αρνείται ότι θυμάται την εν λόγω γυναίκα. Όμως, για την κατηγορία δηλαδή ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 17χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η κατηγορηματική άρνηση που κάποιοι ίσως περίμεναν, δεν υπήρξε.

Αντ 'αυτού, ο πρίγκιπας δήλωσε ότι δεν θυμάται να την έχει συναντήσει και αυτό σύμφωνα με το BBC, είναι παράξενο, διότι για πολλά χρόνια το Παλάτι είχε μείνει σε μια απλή άρνηση ότι ο πρίγκιπας δεν είχε οποιαδήποτε σχέση ή σεξουαλική επαφή μαζί της. Τώρα ο πρίγκιπας λέει ότι απλά ότι δεν μπορεί να θυμηθεί.

Επίσης, η Τζοάνα Σόμπεργκ ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας άγγιξε το στήθος της, ενώ καθόταν σε έναν καναπέ στο διαμέρισμα του Επστάιν  στο Μανχάταν το 2001. Και σε αυτή την περίπτωση το παλάτι είχε απορρίψει όλες τις κατηγορίες. Και η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Ανδρέα, η Σάρα Φέργκιουσον, μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι ο πρίγκιπας ήταν «αληθινός και πραγματικός κύριος και σταθερός όχι μόνο στο καθήκον του αλλά και στην καλοσύνη του».

Σημειώνεται ότι σε επίσημη ανακοίνωσή του, ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ είχε αναφέρει ότι «στη διάρκεια της γνωριμίας μας τον έβλεπα σπάνια και πιθανόν όχι περισσότερο από μια ή δύο φορές τον χρόνο». «Έχω μείνει σε πολλά σπίτια. Καμία στιγμή στη διάρκεια του περιορισμένου χρόνου που πέρασα μαζί του δεν έμαθα, δεν υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας ούτε υποψιάστηκα κάποια συμπεριφορά του είδους που στη συνέχεια προκάλεσε τη σύλληψη και την καταδίκη του» είχε υποστηρίξει ο Βρετανός γαλοζοαίματος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM