Ισπανία: Συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού υπέγραψαν Σοσιαλιστές και Podemos

Ισπανία: Συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού υπέγραψαν Σοσιαλιστές και Podemos Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Οι Σοσιαλιστές και οι Unidas Podemos υπέγραψαν συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού στην Ισπανία.

Ο απερχόμενος σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ και ο επικεφαλής του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Unidas Podemos, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, υπέγραψαν σήμερα προκαταρκτική συμφωνία με στόχο τον σχηματισμό μιας «προοδευτικής», όπως δήλωσαν, κυβέρνησης συνασπισμού.

Ωστόσο ο συνδυασμός των εδρών τους δεν επαρκεί για να τους εξασφαλίσει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και θα χρειαστεί η στήριξη και άλλων κομμάτων για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης μια τέτοια κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM