Κύπρος: Μετά την οργή, κατέβασε τελικά το βίντεο που τον έδειχνε να οδηγεί με τα πόδια

Κύπρος: Μετά την οργή, κατέβασε τελικά το βίντεο που τον έδειχνε να οδηγεί με τα πόδια Facebook Twitter
1

Μετά το σάλο, κατέβασε το βίντεο στο οποίο φαινόταν ότι οδηγούσε με τα πόδια, ο 43χρονος επαγγελματίας οδηγός φορτηγού στην Κύπρο.

Ειδικότερα, ο 43χρονος οδηγός είχε μεταδώσει ζωντανά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί με τα πόδια στο τιμόνι και χωρίς χέρια. Το βίντεο ήταν τραβηγμένο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.


Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media, προκάλεσε οργή και μετά από καταγγελίες έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, η οποία και διερεύνησε το περιστατικό εντοπίζοντας τελικά τον οδηγό του οχήματος.


Ο 43χρονος κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε από την Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι το φορτηγό, στο τιμόνι του οποίου είχε πάνω τα πόδια του, βρισκόταν πάνω σε πλατφόρμα και άρα ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε.

Κύπρος: Μετά την οργή, κατέβασε τελικά το βίντεο που τον έδειχνε να οδηγεί με τα πόδια Facebook Twitter

Λίγο αργότερα, ο 43χρονος ανέβασε υβριστική ανάρτηση στο Facebook, απαντώντας στους επικριτές του και αναρτώντας μια φωτογραφία από την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στα γραφεία της οποίας κλήθηκε για κατάθεση.

Κύπρος: Μετά την οργή, κατέβασε τελικά το βίντεο που τον έδειχνε να οδηγεί με τα πόδια Facebook Twitter


Τελικά, ο 43χρονος, μετά το σάλο που προκάλεσαν και οι δύο του αναρτήσεις, διέγραψε το λογαριασμό του και το επίμαχο βίντεο που τον έβαλε σε μπελάδες.

Με πληροφορίες από Alhpanews /Sigmalive

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι το φορτηγό, στο τιμόνι του οποίου είχε πάνω τα πόδια του, βρισκόταν πάνω σε πλατφόρμα και άρα ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε. Πηγή: www.lifo.grΚαι η πλατφόρμα προφανώς, είχε ακινητοποιηθεί ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.Λογικό από τον συγκεκριμένο οδηγό να θεωρούμαστε και ηλίθιοι.