ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Από υπερβολική δόση πέθανε η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Από υπερβολική δόση πέθανε η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι Facebook Twitter
Νεκρή από υπερβολική δόση η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι
0

Επιβεβαιώνεται πως η εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, Σίρσε Κένεντι Χιλ πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, το πιστοποιητικό θανάτου που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, αποκάλυψε ότι η 22χρονη βρέθηκε νεκρή λόγω ενός θανατηφόρου συνδυασμού συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν μεταξύ άλλων μεθαδόνη, διαζεπάμη, νορδιαζεπάμη και αλκοόλ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αποκαλύφθηκαν στο πιστοποιητικό θανάτου. Η 22χρονη εγγονή του Κένεντι βρέθηκε αναίσθητη την 1η Αυγούστου σε ένα κτίριο ιδιοκτησίας της οικογένειας στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης. Ένα ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν και ανακοίνωσαν λίγο αργότερα τον θάνατό της. Από την πρώτη στιγμή είχε γραφτεί πως αιτία θανάτου ήταν ουσίες ή κάποιο κοκτέιλ φαρμάκων. Ο θάνατός της αποδίδεται πλέον επισήμως σε κατά λάθος υπερβολική δόση και καταγράφεται ως ατύχημα.

Από υπερβολική δόση πέθανε η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι Facebook Twitter
H Κόρτνεϊ Κένεντι, μητέρα της Σίρσε, συντετριμμένη στην κηδεία της στις 5 Αυγούστου

Η Σίρσε Χιλ, κόρη της , και του Πολ Χιλ, φοιτούσε στο Μπόστον Κόλετζ, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είχε παραδεχθεί ότι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016. Πέθανε λίγο πριν επιστρέψει στη σχολή της για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Από υπερβολική δόση πέθανε η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι Facebook Twitter

Σε ένα άρθρο της για την εφημερίδα της σχολής της το 2016, η Σίρσε είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψή της. «Η κατάθλιψή μου εισέβαλε στη ζωή μου στην αρχή της σχολικής ηλικίας μου και θα έμενε μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αν και ήμουν κυρίως ένα ευτυχισμένο παιδί, είχα περιόδους βαθιάς θλίψης που ήταν ένα βάρος στο στήθος μου. Αυτές οι περίοδοι θα έρχονταν και θα έφευγαν, αλλά δεν με επηρέαζαν εξωτερικά μέχρι που ξεκίνησα το δεύτερο έτος φοιτητής στο Deerfield», έγραφε ενώ ζητούσε από τους φοιτητές να μιλήσουν ανοιχτά για ψυχικές ασθένειες προκειμένου να απαλλαγούν από το στίγμα που σχετίζεται με την κατάθλιψη. «Οι άνθρωποι μιλάνε ελεύθερα για τον καρκίνο, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συζητήσουμε για την κατάθλιψη ή τις ψυχικές διαταραχές;» αναρωτιόταν.

Από υπερβολική δόση πέθανε η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ