Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας περιμένει και άλλο μωρό - Έγκυος στο 22ο παιδί η μητέρα

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας περιμένει και άλλο μωρό - Έγκυος στο 22ο παιδί η μητέρα Facebook Twitter
2

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας πρόκειται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο καθώς οι γονείς ανακοίνωσαν πως περιμένουν το 22ο παιδί τους. 

Η 44χρονη Σου Ράντφορντ και ο 48χρονος σύζυγός της, Νόελ, δημοσίευσαν στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο με τον τελευταίο υπέρηχο, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα είναι πάλι έγκυος, παρόλο που πέρυσι είχαν δηλώσει πως το 21ο παιδί τους θα είναι και το τελευταίο.

«Λοιπόν παιδιά, θα κάνουμε μωρό. Είμαι 15 εβδομάδω έγκυος και σύντομα θα ξέρουμε το φύλο του μωρού», σχολίασε στο βίντεο η 44χρονη Σου, που γεννά τον ερχόμενο Απρίλιο και παραδέχθηκε πως θέλει να είναι αγόρι. «Αναρωτιέμαι αν θα είναι 11 από κάθε φύλο, νιώθω πως θα είναι αγόρι», πρόσθεσε. 

 

Η πολυμελής βρετανική οικογένεια, που λαμβάνει μόνο ένα επίδομα παιδιών 170 λιρών την εβδομάδα, στηρίζεται εξ' ολοκλήρου στο αρτοποιείο του πατέρα για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της, ανάμεσά τους ένα σπίτι με δέκα κρεβατοκάμαρες, που είχαν αγοράσει το 2004 για 240.000 λίρες. 

Ο Νόελ Ράντφορντ είχε κάνει βασεκτομή όταν το ζευγάρι περίμενε το ένατο παιδί, αλλά αργότερα προχώρησε σε αναίρεση για κάνουν περισσότερα παιδιά. Ο ίδιος και η Σου είναι υιοθετημένοι και στην πρώτη εγκυμοσύνη της σε ηλικία 14 ετών είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το παιδί.

Το πιο πρόσφατο παιδί τους γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και προστίθεται στους Κρις, 30, Σόφι, 25, Κλόε, 23, Τζακ, 22, Ντάνιελ, 20, Λουκ, 18, Μίλι, 17, Κέιτι, 16, Τζέιμς, 15, Έλι, 14, Είμι, 13, Τζος, 12, Μαξ, 11, Τίλι, 9, Όσκαρ, 7, Κάσπερ, 6, Χέιλι, 3, Φοίβη, 2 και τον 18 μηνών Άρτσι. Όλα τα παιδιά, εκτός από τους Κρις και Σόφι, ζουν ακόμη με τους γονείς τους, ενώ η Σόφι έχει γίνει ήδη μητέρα τριών παιδιών.

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας περιμένει και άλλο μωρό - Έγκυος στο 22ο παιδί η μητέρα Facebook Twitter

Η οικογένεια ξοδεύει 350 λίρες την εβδομάδα για φαγητό και περνάει τρεις ώρες κάθε βράδυ καθαρίζοντας και τακτοποιώντας το σπίτι. Σε περίπτωση δε που οι γονείς αποφασίσουν να βγάλουν έξω τα παιδιά τους για φαγητό χρειάζονται περίπου 150 λίρες ενώ το να πάνε διακοπές σημαίνει τουλάχιστον επτά μεγάλες βαλίτσες. Όσο για τα πλυντήρια, είναι ασταμάτητα με 18 κιλά ρούχων να πλένονται καθημερινά μες στην εβδομάδα.

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας περιμένει και άλλο μωρό - Έγκυος στο 22ο παιδί η μητέρα Facebook Twitter
Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας περιμένει και άλλο μωρό - Έγκυος στο 22ο παιδί η μητέρα Facebook Twitter

«Μας αρέσει να πηγαίνουμε σινεμά, ειδικά στις διακοπές όταν παιδιά βαριούνται λίγο, βρέχει και δεν έχουν πολλά να κάνουν. Αλλά κοστίζει περίπου 10 λίρες το άτομο οπότε η έξοδος παραείναι ακριβή», λέει η 44χρονη μητέρα, που παραδέχεται πως εκμεταλλεύεται οποιοδήποτε οικογενειακό πακέτο αλλά είναι δυσεύρετες για τη περίπτωσή τους. «Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά δεν μας κάνουν οικογενειακές εκπτώσεις επειδή συνήθως είναι για δυο ενήλικες και δυο παιδιά, προφανώς εμείς είμαστε πολλοί περισσότεροι», εξηγεί η ίδια.

Όσο για το πόσο εύκολο είναι να προσέχει τόσα παιδιά, η Σου Ράντφορντ λέει: «Είναι πολύ δύσκολο να τα παρακολουθείς όλα. Έχεις μάτια και στην πλάτη για να βεβαιωθείς πως δεν έχασες κάποιο παιδί. Τα μεγαλύτερα είναι συνήθως πολύ καλά στο να βοηθούν με τα μικρότερα, μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει κανένα οπότε νομίζω τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Δεν ξεμακραίνουν, είναι καλά παιδιά».

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μια δίδυμη κύηση.Σε αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχουν δίδυμα, τρίδυμα ακόμη και τετράδυμα.Αν και αμφιλεγόμενη ενδεικτική είναι η περίπτωση της Valentina Vassilyev, η οποία γέννησε 27 φορές: 16 φορές δίδυμα, επτά φορές τρίδυμα και τέσσερις φορές τετράδυμα. 69 μωρά στο σύνολο, από τα οποία τα 67 πρόλαβαν να μεγαλώσουν.