Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας μόλις έφερε στον κόσμο το 21ο παιδί της

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας μόλις έφερε στον κόσμο το 21ο παιδί της Facebook Twitter
0

Οι γονείς της μεγαλύτερης οικογένειας της Βρετανίας δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του μωρού-νούμερο 21, το οποίο είναι σχεδόν 30 χρόνια μικρότερο από το μεγαλύτερο αδερφάκι του. 

Ο 47χρονος πατέρας Noel Radford δημοσίευσε περήφανος μια φωτογραφία της 4 ημερών Bonnie, που γεννήθηκε μέσα σε μόλις 12 λεπτά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. 

Μαζί με την γυναίκα του είχαν δηλώσει πως το 20ο παιδί τους θα ήταν και το τελευταίο, κάτι που δεν τήρησαν όπως αποδείχθηκε, καθώς η νεογέννητη Bonnie μόλις ανέβασε τον αριθμό των παιδιών στα 21. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My new beautiful daughter?? 4days old today.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel Radford (@noelradford) στις


Σε ένα βίντεο μετά τον τοκετό, η 43χρονη Sue, αποκάλυψε πως η δέκατη κόρη της είναι καλά στην υγεία της αλλά υπάρχει κάτι «νέο» για εκείνη ως μητέρα, παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο άλλα 20 παιδιά. «Είμαστε περίφημα αλλά όχι τόσο καλά με τον θηλασμό. Το μωρό δυσκολεύεται πολύ κι αγχώνεται μετά. Είναι η μοναδική με την οποία ζορίζομαι στον θηλασμό, οπότε μου είναι εντελώς καινούργιο όλο αυτό», λέει η ίδια. 

Μόλις τρεις ημέρες μετά την γέννα, η Sue λέει πως ήδη έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, μεταξύ άλλων να ετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο, καθώς ο σύζυγός της έχει επιστρέψει στην δουλειά του. 

 

Τον Μάιο οι Radford, που έχουν οικογενειακό λογαριασμό στο Instagram με 83.000 followers, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το 21ο τους παιδί, μόλις λίγους μήνες μετά την γέννηση του 20ου παιδιού τους, ένα αγόρι που ονομάζεται Archie. 

Όταν γεννήθηκε ο Archie πέρυσι τον Σεπτέμβριο, οι γονείς είχαν δηλώσει χαρούμενοι που τελειώνουν με «ζυγό αριθμό». Ωστόσο η οικογένεια μεγάλωσε ξανά με μια ακόμη κόρη, που είναι 30 χρόνια μικρότεροι από το πρώτο παιδί. 

Το ζευγάρι έχει δεχθεί έντονη κριτική και πολλά ερωτήματα σχετικά με την μεγάλη τους οικογένεια, αλλά οι ίδιοι λένε πως δεν έχουν ζητήσει κανένα επιπλέον προνόμιο από το κράτος εκτός από το προβλεπόμενο επίδομα παιδιού. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lovely wife and some of my kids, really does remind me of cheaper by the dozen film.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel Radford (@noelradford) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yet another sunny evening tea outside. #lovingthisweather #familytime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel Radford (@noelradford) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Scared of all the spiders ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radford Family (@theradfordfamily) στις


Τα παιδιά πριν την γέννηση της Bonnie είναι οι Chris, 29, Sophie, 24, Chloe, 23, Jack, 21, Daniel, 19, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 15, James, 15, Ellie, 13, Aimee, 12, Josh, 11, Max, 9, Tillie, 8, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2, και ο 13 μηνών Archie.

Μετά το ένατο παιδί του, ο Νόελ υποβλήθηκε σε βασεκτομή αλλά μετά το αναίρεσε. Όταν γεννήθηκε ο Archie αμφότεροι ένιωσαν «περίεργα» που θα ήταν αυτός το τελευταίο τους παιδί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is what breakfast time looks like well one table anyway ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radford Family (@theradfordfamily) στις

Οι δυο γονείς έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί όταν η Sue ήταν μόλις 14 ετών. Τόσο ο Noel όσο και η Sue είχαν δοθεί για υιοθεσία μετά την γέννησή τους, οπότε όταν προέκυψε εκείνη η πρώτη εγκυμοσύνη αποφάσισαν να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν ως έφηβοι γονείς. Παντρεύτηκαν και έκαναν το δεύτερο παιδί τους, όταν η Sue έγινε 17. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love this picture ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radford Family (@theradfordfamily) στις


Το ζευγάρι ξοδεύει περίπου 30.000 λίρες τον χρόνο για την ανατροφή των παιδιών τους- συμπεριλαμβανομένων δώρων γενεθλίων κόστους 100 λιρών ανά παιδί και Χριστουγέννων κόστους 100 με 25 λιρών ανά παιδί, ενώ κάθε χρόνο κάνουν οπωσδήποτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για διακοπές.  

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Διεθνή / Σκάνδαλο στη Washington Post: Ο εκδότης υποστήριζε μυστικά τον Μπόρις Τζόνσον

Αποκαλυπτικά έγγραφα δείχνουν ότι ο εκδότης της Washington Post, Γουίλ Λιούις, παρείχε μυστικές πολιτικές συμβουλές στον Μπόρις Τζόνσον κατά την πρωθυπουργία του, εγείροντας ερωτήματα για την ανεξαρτησία του και την εμπλοκή των μέσων ενημέρωσης στην πολιτική
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Διεθνή / Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Ρόζι Ο’Ντόνελ «απειλή για την ανθρωπότητα» - Aπειλές για την ιθαγένειά της

Η Ρόζι Ο’Ντόνελ αποκαλύπτει γιατί δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση της κόρης της, τις απειλές του Τραμπ να της αφαιρέσει την ιθαγένεια και τις δηλώσεις του για «απειλή της ανθρωπότητας»
LIFO NEWSROOM
Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Διεθνή / Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Η αθλήτρια βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, όταν βγήκε στο μπαλκόνι και είδε να σπάνε αυτοκίνητα με φτυάρια και να πετάνε γκαζάκια
LIFO NEWSROOM
Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Διεθνή / Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Πάνω από 200 συλλήψεις στο Παρίσι, φωτιές, μπλοκαρισμένοι δρόμοι και σιδηρόδρομοι, καθώς οι πολίτες ξεσηκώνονται κατά του Μακρόν μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Διεθνή / Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Ο Κιλιτσντάρογλου ενδέχεται να αναλάβει τον έλεγχο του CHP μετά την κρίση με τις εκλογές του 2023, ενώ η νυν διοίκηση και τα ΜΜΕ προκαλούν ένταση και αναστάτωση ενόψει της ακρόασης στις 15 Σεπτεμβρίου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Διεθνή / Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Η Πολωνία ενεργοποίησε το Άρθρο 4 του ΝΑΤΟ μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου της από 19 ρωσικά drones. Διεθνής κατακραυγή, φόβοι για κλιμάκωση και ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας.
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Ο 40χρονος βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στη Βρετανία και πραγματοποιεί επισκέψεις στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που εξακολουθεί να στηρίζει από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου έρχεται στον απόηχο της συνόδου κορυφής στην Κίνα, όπου Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ και Ναρέντρα Μόντι εμφανίστηκαν με κοινό μέτωπο απέναντι στη Δύση
LIFO NEWSROOM