Γαλλία: Ληστεία με λεία «μαμούθ» από πολυτελή έπαυλη

Γαλλία: Ληστεία με λεία «μαμούθ» από πολυτελή έπαυλη Facebook Twitter
0

Έξι ληστές, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, μπήκαν σε μία από τις πολυτελέστερες επαύλεις της Γαλλίας, έδεσαν τους ιδιοκτήτες και κατάφεραν να φύγουν με λεία σε μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων ευρώ. 

Η εισαγγελέας Béatrice Angelelli-Lamotte ανακοίνωσε πως η αστυνομία αναζητά τους δράστες της χθεσινοβραδινής ληστείας στην έπαυλη Vaux-le-Vicomte, νοτιοανατολικά του Παρισιού.

Πρόσθεσε πως οι ληστές δεν φαίνεται να ήταν οπλισμένοι και πως οι ιδιοκτήτες της έπαυλης, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων άνω των 80 ετών, δεν έχουν τραυματιστεί. 

Η συγκεκριμένη έπαυλη είναι σχεδιασμένη σε στυλ μπαρόκ και χτίστηκε τον 17ο αιώνα, αρχικά ως κατοικία ενός υπουργού Οικονομικών του Λουδοβίκου του 14ου. Αποτέλεσε επίσης τον τόπο όπου έγινε ο γάμος της ηθοποιού Εύα Λονγκόρια με τον σούπερσταρ του NBA Τόνι Πάρκερ. 



Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

«Υπάρχει ένα είδος φθηνού θεάματος που εκτυλίσσεται στα social media και στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια podcast
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM