Ντιτρόιτ: Πιτ μπουλ σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι

Ντιτρόιτ: Πιτ μπουλ σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι Facebook Twitter
3

Σκυλιά πιτ μπουλ σκότωσαν ένα εννιάχρονο κορίτσι που έπαιζε σε γειτονιά του Ντιτρόιτ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. 

Το κορίτσι ονομαζόταν Έμμα Χερνάντεζ και έπαιζε σε ένα σοκάκι όταν της επιτέθηκαν τρία πιτ μπουλ, όπως ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι και όπως έγινε γνωστό κάποιος από αυτούς πυροβόλησε το ένα σκυλί.

Φαίνεται πως η εννιάχρονη δεν πέθανε από δαγκωματιές των σκυλιών αλλά από χτυπήματα που της προκάλεσαν με τα κεφάλια και τα πόδια τους. «Άρπαξα ένα τούβλο και το πέταξα στα σκυλιά» δήλωσε ο Έντουαρντ Κρουζ σε τηλεοπτικό σταθμό. «Όταν αυτά έφυγαν πήγα στο κορίτσι να δω αν είναι καλά».

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών κρατείται. Όμως η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομα του (πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα) ούτε αν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Οι τοπικές εισαγγελικές αρχές δήλωσαν στο CNN πως ακόμα δεν έχουν λάβει αίτημα για τη σύλληψη του από την αστυνομία. 

Τα τρία σκυλιά μεταφέρθηκαν στην Υπηρεσία Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων του Ντιτρόιτ και εξετάζονται από κτηνιάτρους.  «Λόγω της σκληρότητας αυτής της υπόθεσης είναι αρκετά πιθανό τα σκυλιά να θανατωθούν», ανακοίνωσε η υπηρεσία 

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ναι, κάθε μέρα θανατωνονται και κακοποιουνται φριχτά εκατοντάδες ζώα σε όλο το πλανήτη! Αλλά φυσικά ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να φέρεται σαδιστικα και να σκοτώνει τα υπόλοιπα αθώα πλάσματα ως ένδειξη της ανωτερότητας του. Το φιλοζωικό μου σχόλιο είναι να σταματήσεις να είσαι υποκριτης!
Φυσικά, και ακριβώς εκεί έγκειται η διαφορά. Το οποιοδήποτε ζωο, (τις περισσότερες φορές άγριο, αλλά και πιθανόν σε λίγες περιπτώσεις, εξημερωμένο) δεν βασανίζει, σκοτώνει, είτε για την προστασία του/του χώρου ή των ιδιοκτητών του, είτε από ένστικτο, είτε καθαρά για λόγους επιβίωσης. Πότε όμως, με λογική (όπως ο άνθρωπος) ή για λόγους σαδιστικούς, εγωιστικούς, εκδίκησης ή μανίας να σπείρει το κακό. Επομένως, αυτός που φταίει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ο ιδιοκτήτης, που έχει την λογική, να εκπαιδεύσει τον σκύλο του (ειδικά παρόμοιας ράτσας) ή/και να το περιορίζει, όταν αυτό είναι αναγκαίο.