Ντιτρόιτ: Πιτ μπουλ σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι

Ντιτρόιτ: Πιτ μπουλ σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι Facebook Twitter
3

Σκυλιά πιτ μπουλ σκότωσαν ένα εννιάχρονο κορίτσι που έπαιζε σε γειτονιά του Ντιτρόιτ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. 

Το κορίτσι ονομαζόταν Έμμα Χερνάντεζ και έπαιζε σε ένα σοκάκι όταν της επιτέθηκαν τρία πιτ μπουλ, όπως ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι και όπως έγινε γνωστό κάποιος από αυτούς πυροβόλησε το ένα σκυλί.

Φαίνεται πως η εννιάχρονη δεν πέθανε από δαγκωματιές των σκυλιών αλλά από χτυπήματα που της προκάλεσαν με τα κεφάλια και τα πόδια τους. «Άρπαξα ένα τούβλο και το πέταξα στα σκυλιά» δήλωσε ο Έντουαρντ Κρουζ σε τηλεοπτικό σταθμό. «Όταν αυτά έφυγαν πήγα στο κορίτσι να δω αν είναι καλά».

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών κρατείται. Όμως η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομα του (πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα) ούτε αν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Οι τοπικές εισαγγελικές αρχές δήλωσαν στο CNN πως ακόμα δεν έχουν λάβει αίτημα για τη σύλληψη του από την αστυνομία. 

Τα τρία σκυλιά μεταφέρθηκαν στην Υπηρεσία Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων του Ντιτρόιτ και εξετάζονται από κτηνιάτρους.  «Λόγω της σκληρότητας αυτής της υπόθεσης είναι αρκετά πιθανό τα σκυλιά να θανατωθούν», ανακοίνωσε η υπηρεσία 

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Kλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν

Η στρατιωτική κινητοποίηση εξελίσσεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στη Γενεύη για μια πιθανή συμφωνία σχετικά με τον εμπλουτισμό ουρανίου
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΚΗ FACEBOOK

Διεθνή / Στο εδώλιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Άρχισε η δίκη «σταθμός» - Έδωσε την ίδια απάντηση πάνω από 12 φορές

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook όταν ήταν φοιτητής το 2004, κατέθεσε για την υπόθεση εθισμού στην τεχνολογία, μετά από αγωγές εναντίον της Meta και του YouTube
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ναι, κάθε μέρα θανατωνονται και κακοποιουνται φριχτά εκατοντάδες ζώα σε όλο το πλανήτη! Αλλά φυσικά ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να φέρεται σαδιστικα και να σκοτώνει τα υπόλοιπα αθώα πλάσματα ως ένδειξη της ανωτερότητας του. Το φιλοζωικό μου σχόλιο είναι να σταματήσεις να είσαι υποκριτης!
Φυσικά, και ακριβώς εκεί έγκειται η διαφορά. Το οποιοδήποτε ζωο, (τις περισσότερες φορές άγριο, αλλά και πιθανόν σε λίγες περιπτώσεις, εξημερωμένο) δεν βασανίζει, σκοτώνει, είτε για την προστασία του/του χώρου ή των ιδιοκτητών του, είτε από ένστικτο, είτε καθαρά για λόγους επιβίωσης. Πότε όμως, με λογική (όπως ο άνθρωπος) ή για λόγους σαδιστικούς, εγωιστικούς, εκδίκησης ή μανίας να σπείρει το κακό. Επομένως, αυτός που φταίει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ο ιδιοκτήτης, που έχει την λογική, να εκπαιδεύσει τον σκύλο του (ειδικά παρόμοιας ράτσας) ή/και να το περιορίζει, όταν αυτό είναι αναγκαίο.