Ντιτρόιτ: Πιτ μπουλ σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι

Ντιτρόιτ: Πιτ μπουλ σκότωσαν ένα 9χρονο κορίτσι Facebook Twitter
3

Σκυλιά πιτ μπουλ σκότωσαν ένα εννιάχρονο κορίτσι που έπαιζε σε γειτονιά του Ντιτρόιτ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. 

Το κορίτσι ονομαζόταν Έμμα Χερνάντεζ και έπαιζε σε ένα σοκάκι όταν της επιτέθηκαν τρία πιτ μπουλ, όπως ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι και όπως έγινε γνωστό κάποιος από αυτούς πυροβόλησε το ένα σκυλί.

Φαίνεται πως η εννιάχρονη δεν πέθανε από δαγκωματιές των σκυλιών αλλά από χτυπήματα που της προκάλεσαν με τα κεφάλια και τα πόδια τους. «Άρπαξα ένα τούβλο και το πέταξα στα σκυλιά» δήλωσε ο Έντουαρντ Κρουζ σε τηλεοπτικό σταθμό. «Όταν αυτά έφυγαν πήγα στο κορίτσι να δω αν είναι καλά».

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών κρατείται. Όμως η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομα του (πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα) ούτε αν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Οι τοπικές εισαγγελικές αρχές δήλωσαν στο CNN πως ακόμα δεν έχουν λάβει αίτημα για τη σύλληψη του από την αστυνομία. 

Τα τρία σκυλιά μεταφέρθηκαν στην Υπηρεσία Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων του Ντιτρόιτ και εξετάζονται από κτηνιάτρους.  «Λόγω της σκληρότητας αυτής της υπόθεσης είναι αρκετά πιθανό τα σκυλιά να θανατωθούν», ανακοίνωσε η υπηρεσία 

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Διεθνή / Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Αιφνιδιαστική απαγόρευση εισόδου για αλλοδαπούς στο παραθαλάσσιο συγκρότημα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» - Εκτιμήσεις για αντίδραση σε ρωσικό ρεπορτάζ που εξέθεσε την επιτηδευμένη εικόνα του θερέτρου
LIFO NEWSROOM
Από το Παρίσι στον Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Διεθνή / Από το Παρίσι στο Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι εξαγωγές προτηγανισμένης πατάτας από την Ινδία ξεπέρασαν τις 20.000 τόνους σε έναν μήνα. Σε ετήσια βάση, εξήγαγε 181.773 τόνους, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με πέρυσι.
LIFO NEWSROOM
Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Διεθνή / Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Ο Τραμπ εξοργίστηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις ευχές του με σεξουαλικά υπονοούμενα προς τον Έπσταϊν και τώρα απειλεί με μηνύσεις
LIFO NEWSROOM
«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ναι, κάθε μέρα θανατωνονται και κακοποιουνται φριχτά εκατοντάδες ζώα σε όλο το πλανήτη! Αλλά φυσικά ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να φέρεται σαδιστικα και να σκοτώνει τα υπόλοιπα αθώα πλάσματα ως ένδειξη της ανωτερότητας του. Το φιλοζωικό μου σχόλιο είναι να σταματήσεις να είσαι υποκριτης!
Φυσικά, και ακριβώς εκεί έγκειται η διαφορά. Το οποιοδήποτε ζωο, (τις περισσότερες φορές άγριο, αλλά και πιθανόν σε λίγες περιπτώσεις, εξημερωμένο) δεν βασανίζει, σκοτώνει, είτε για την προστασία του/του χώρου ή των ιδιοκτητών του, είτε από ένστικτο, είτε καθαρά για λόγους επιβίωσης. Πότε όμως, με λογική (όπως ο άνθρωπος) ή για λόγους σαδιστικούς, εγωιστικούς, εκδίκησης ή μανίας να σπείρει το κακό. Επομένως, αυτός που φταίει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ο ιδιοκτήτης, που έχει την λογική, να εκπαιδεύσει τον σκύλο του (ειδικά παρόμοιας ράτσας) ή/και να το περιορίζει, όταν αυτό είναι αναγκαίο.