Βραζιλία: Ένοπλος κρατά ομήρους επιβάτες σε λεωφορείο

Βραζιλία: Ένοπλος κρατά ομήρους επιβάτες σε λεωφορείο Facebook Twitter
0

Ένοπλος κρατά ομήρους τουλάχιστον 16 επιβάτες λεωφορείου σε γέφυρα του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.

Ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνταν ήταν τουλάχιστον 22 κατά την έναρξη του περιστατικού, γύρω στις 05:30 τοπική ώρα (11:30 ώρα Ελλάδας), όμως έξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.

Πολλοί αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου, προσπαθώντας να διαπραγματευθούν με τον απαγωγέα, ο οποίος, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, κρατάει περίστροφο και έχει μαζί του ένα μπιτόνι βενζίνη.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη γέφυρα που συνδέει το Ρίο με τη γειτονική πόλη Νιτερόι, η οποία είναι πολύ πολυσύχναστη αυτή την ώρα του πρωινού, έχει σταματήσει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Διεθνή / Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Η Σουηδία έχει θεωρηθεί για δεκαετίες παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ισότητα των φύλων και υπερηφανεύεται για την ελευθερία έκφρασης, ωστόσο, τα στοιχεία για τις γυναίκες πολιτικούς δείχνουν μια διαφορετική εικόνα
LIFO NEWSROOM