ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στον Καναδά - Απομακρύνθηκαν άμεσα οι κάτοικοι

Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στον Καναδά - Απομακρύνθηκαν άμεσα οι κάτοικοι Facebook Twitter
0

Ο εκτροχιασμός εμπορευματικού συρμού στον Καναδά ώθησε τις αρχές να δώσουν εντολή στους κατοίκους μιας κοινότητας να απομακρυνθούν αμέσως λόγω φόβου για έκθεση σε χημικές ουσίες.

Ο εκτροχιασμός εμπορευματικού σιδηροδρομικού συρμού στο νότιο τμήμα της επαρχίας της Αλμπέρτας στον Καναδά χθες Παρασκευή οδήγησε τις αρχές να δώσουν εντολή να απομακρύνουν κατεπειγόντως οι κάτοικοι κοινότητας της περιοχής λόγω της ανησυχίας ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες και να κλείσουν τμήμα μιας εθνικής οδού.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για κανέναν τραυματισμό.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο «έκθεσης σε χημικές ουσίες», σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα.

Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος, δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν αμέσως, κατά την ίδια πηγή.

Το συμβάν προκάλεσε εξάλλου το κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Trans-Canada, κατά πληροφορίες που μετέδωσαν καναδικά ΜΜΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ