Το πτώμα ενός άντρα που βρέθηκε σε κήπο στο Λονδίνο, εκτιμάται πως ήταν λαθρεπιβάτης και πιστεύεται ότι έχει πέσει από το σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

 

Το πτώμα βρέθηκε στο Clapham, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο την Κυριακή, γράφει το BBC. Ο άντρας πιστεύεται ότι έπεσε από μια πτήση της εταιρείας Kenya Airways που είχε απογειωθεί από το Ναϊρόμπι, ανέφερε η αστυνομία. Σύμφωνα με το Reuters, η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας γνωστοποίησε ότι κλήθηκε σε ένα σπίτι μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Προς το παρόν η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη.

 

Μια τσάντα, νερό και κάποια τρόφιμα βρέθηκαν στο σύστημα προσγείωσης του αεροπλάνου, όταν προσγειώθηκε. Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι θα διεξαχθεί νεκροψία και ότι ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος.

 

Η Kenya Airways δήλωσε ότι το αεροσκάφος επιθεωρήθηκε και δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Ένας εκπρόσωπος είπε πως η πτήση των 6.840 χιλιομέτρων διαρκεί οκτώ ώρες και 50 λεπτά. «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι κάποιος έχει χάσει τη ζωή του σε ένα από τα αεροσκάφη μας», είπε.