Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης μετά από τραυματισμό

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης μετά από τραυματισμό Facebook Twitter
EPA
0

Σε νοσοκομείο της Λεμεσού στην Κύπρο εισήχθη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά από ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το sigmalive ο Πρόεδρος Αναστασιάδη έπεσε από σκαλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι με αποτέλεσμα την εσπευσμένη μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Σε ανακοίνωσή του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει πως Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα. Η κατάσταση της υγείας του Κύπριου Προέδρου δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο ενώ το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Λόγω του ατυχήματός του, η συμμετοχή του Προέδρου στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Κυριακής ακυρώνεται με την χώρα να εκπροσωπείται από άλλο αξιωματούχο.

Με πληροφορίες από sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ