Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από την αυτοκινητοπομπή του Ούλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από την αυτοκινητοπομπή του Ούλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
0

Μια ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη μηχανή που συνόδευε την αυτοκινητοπομπή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ταξίδευαν τη Δευτέρα από το Λονδίνο στο Ουίνδσορ όταν η γυναίκα, 83 ετών, τραυματίστηκε. Στο ατύχημα ενεπλάκη μια αστυνομική μοτοσικλέτα στη συνοδεία και η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα. Το Παλάτι δήλωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι είναι «βαθιά λυπημένο» και πως υπήρξε επικοινωνία με τη γυναίκα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύγκρουση στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο περίπου στις 12:50 π.μ. στις 17 Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε πως Κέιτ και Ουίλιαμ έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους στο θύμα του τροχαίου και την οικογένειά της και πως θα παραμείνουν σε επαφή μαζί της σε όλα τα στάδια της ανάρρωσής της. Το BBC αναφέρει πως η τραυματίας έλαβε και λουλούδια από το Παλάτι.

Οι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας συνοδείας της Μητροπολιτικής Αστυνομία προστατεύουν τις βασιλικές αυτοκινητοπομπές. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε πως ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Δεν είναι γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, αλλά πιστεύεται πως η γυναίκα παρασύρθηκε από τη μηχανή. Επίσης, κατά πληροφορίες, ο Ουίλιαμ και η Μίντλετον δεν είδαν τι συνέβη και έμαθαν αργότερα για τον τραυματισμό της γυναίκας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM