Αστυνομική επιχείρηση για σύλληψη διαρρήκτη - Αποδείχθηκε πως ήταν ελάφι

Αστυνομική επιχείρηση για σύλληψη διαρρήκτη - Αποδείχθηκε πως ήταν ελάφι Facebook Twitter
0

Μία κάτοικος στην πόλη Λουφκιν του Τέξας κάλεσε την αστυνομία πιστεύοντας πως στο σπίτι τηες έχουν μπει διαρρήκτες. Τελικά ο «διαρρήκτης» ήταν ένα ελάφι.

Το πρωί της Πέμπτης η τοπική αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα που ανέφερε πως στο σπίτι της έχουν μπει διαρρήκτες. Η ίδια είχε ακούσει πριν λίγο μια τζαμαρία να σπάει και ήταν κλεισμένη στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της έχοντας μάλιστα πάνω της όπλο. 

Ένας αστυνομικός έφθασε στο σπίτι και πράγματι είδε ένα σπασμένο παράθυρο ενώ ακούγονταν και θόρυβοι. Πιστεύοντας πως όντως είναι μπροστά σε διάρρηξη ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις. Οι άλλοι αστυνομικοί που φθάνουν προχωρούν σε εκκλήσεις προς τον «διαρρήκτη», του ζητούν να βγει έξω και να παραδοθεί. 

Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί μπαίνουν μέσα στο σπίτι από το σπασμένο παράθυρο. Έχουν προτεταμένα τα όπλα τους, μάλιστα ένας από αυτούς κρατάει προστατευτική ασπίδα φοβούμενος προφανώς πως ο άγνωστος διαρρήκτης ήταν οπλισμένος. 

Λίγο αργότερα -και αφού οι αστυνομικοί συνεχίζουν να φωνάζουν εντολές- στο βίντεο διακρίνεται το ελάφι, εξίσου τρομαγμένο με τους αστυνομικούς. Τελικά κατάφεραν να το απομακρύνουν από το σπίτι, όχι όμως χωρίς δυσκολίες. 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ