Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού

Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού Facebook Twitter
2

To Mπέβερλι Χιλς έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ στην οποία απαγορεύτηκαν οι πωλήσεις προϊόντων καπνού. 

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης συμφώνησε στην απαγόρευση πώλησης τσιγάρων, πούρων, ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων καπνικών προϊόντων. Η απαγόρευση θα ισχύσει από το 2021. 

Η απαγόρευση ισχύει για πρατήρια βενζίνης, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ και κάθε είδους κατάστημα. Εξαιρούνται τα τρία πολυτελή  lounge για κάπνισμα πούρου, καθώς και τα ξενοδοχεία, όμως oι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται να καπνίζουν στους εσωτερικούς χώρους. 

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων καυσίμων κάνουν λόγο για ένα μέτρο που θα κοστίσει πολύ στις επιχειρήσεις τους και θα προκαλέσει απολύσεις υπαλλήλων, όμως οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας για την απόφαση τους. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Άλλο πάλι κι αυτό. Καλά κάνουν και επιβάλλουν το νόμο κατά τους καπνίσματος για εσωτερικούς χώρους, για δημόσια κτίρια, κτλ. αλλά να απαγορεύουν την πώληση σχετικών προϊόντων σε τι αποσκοπεί; Ότι δλδ. αν κάποιος θέλει να καπνίζει, επομένως να αγοράζει και τα καπνικά του, θα του επιβάλλει το κράτος να το κόψει, για λόγους δημόσιας υγείας;! Μήπως τελικά αρχίζει να ξεφεύγει λίγο αυτό το θέμα;!