Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού

Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού Facebook Twitter
2

To Mπέβερλι Χιλς έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ στην οποία απαγορεύτηκαν οι πωλήσεις προϊόντων καπνού. 

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης συμφώνησε στην απαγόρευση πώλησης τσιγάρων, πούρων, ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων καπνικών προϊόντων. Η απαγόρευση θα ισχύσει από το 2021. 

Η απαγόρευση ισχύει για πρατήρια βενζίνης, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ και κάθε είδους κατάστημα. Εξαιρούνται τα τρία πολυτελή  lounge για κάπνισμα πούρου, καθώς και τα ξενοδοχεία, όμως oι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται να καπνίζουν στους εσωτερικούς χώρους. 

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων καυσίμων κάνουν λόγο για ένα μέτρο που θα κοστίσει πολύ στις επιχειρήσεις τους και θα προκαλέσει απολύσεις υπαλλήλων, όμως οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας για την απόφαση τους. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Άλλο πάλι κι αυτό. Καλά κάνουν και επιβάλλουν το νόμο κατά τους καπνίσματος για εσωτερικούς χώρους, για δημόσια κτίρια, κτλ. αλλά να απαγορεύουν την πώληση σχετικών προϊόντων σε τι αποσκοπεί; Ότι δλδ. αν κάποιος θέλει να καπνίζει, επομένως να αγοράζει και τα καπνικά του, θα του επιβάλλει το κράτος να το κόψει, για λόγους δημόσιας υγείας;! Μήπως τελικά αρχίζει να ξεφεύγει λίγο αυτό το θέμα;!