Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού

Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού Facebook Twitter
2

To Mπέβερλι Χιλς έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ στην οποία απαγορεύτηκαν οι πωλήσεις προϊόντων καπνού. 

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης συμφώνησε στην απαγόρευση πώλησης τσιγάρων, πούρων, ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων καπνικών προϊόντων. Η απαγόρευση θα ισχύσει από το 2021. 

Η απαγόρευση ισχύει για πρατήρια βενζίνης, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ και κάθε είδους κατάστημα. Εξαιρούνται τα τρία πολυτελή  lounge για κάπνισμα πούρου, καθώς και τα ξενοδοχεία, όμως oι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται να καπνίζουν στους εσωτερικούς χώρους. 

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων καυσίμων κάνουν λόγο για ένα μέτρο που θα κοστίσει πολύ στις επιχειρήσεις τους και θα προκαλέσει απολύσεις υπαλλήλων, όμως οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας για την απόφαση τους. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Άλλο πάλι κι αυτό. Καλά κάνουν και επιβάλλουν το νόμο κατά τους καπνίσματος για εσωτερικούς χώρους, για δημόσια κτίρια, κτλ. αλλά να απαγορεύουν την πώληση σχετικών προϊόντων σε τι αποσκοπεί; Ότι δλδ. αν κάποιος θέλει να καπνίζει, επομένως να αγοράζει και τα καπνικά του, θα του επιβάλλει το κράτος να το κόψει, για λόγους δημόσιας υγείας;! Μήπως τελικά αρχίζει να ξεφεύγει λίγο αυτό το θέμα;!