Ο εκατομμυριούχος και η σύζυγός του μιλούν για το θάνατο του μοντέλου και τα σεξουαλικά όργια

Ο εκατομμυριούχος και η σύζυγός του μιλούν για το θάνατο του μοντέλου και τα σεξουαλικά όργια Facebook Twitter
0

Ο εκατομμυριούχος του bitcoin και η σύζυγός του, οι οποίοι επί 18 μήνες κρύβονταν, μίλησαν για τη σεξουαλική τους επαφή με ένα 18χρονο μοντέλο τη νύχτα που βρήκε τραγικό θάνατο στη Μαλαισία.

Στην πρώτη συνέντευξή τους, στη MailOnline, ο Άλεξ και η Λούνα Τζόνσον εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο της Ολλανδής Ιβάνα Σμιτ, η οποία σκοτώθηκε μετά από πτώση στο κενό από 14 ορόφους, τον Δεκέμβριο του 2017. Οι ίδιοι επιμένουν ότι δεν είχαν καμία σχέση με το θάνατό της, λέγοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον τρόπο ζωής τους μετά από το «κυνήγι μαγισσών»  από την αστυνομία στην Κουάλα Λουμπούρ.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί όταν το γυμνό σώμα της Σμιτ βρέθηκε σε επίπεδο του κτιρίου κάτω από το διαμέρισμά τους. Οι Τζόνσον συνελήφθησαν, πέρασαν δύο εβδομάδες υπό κράτηση και οι  λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο της 18χρονης έκαναν το γύρο του κόσμου καθώς το παρασκήνιο ήταν σκανδαλώδες. Αλλάζοντας διαρκώς τόπο κατοικίας, οι δυο τους κατέληξαν τελικά στο Μαϊάμι. 

Ο εκατομμυριούχος και η σύζυγός του μιλούν για το θάνατο του μοντέλου και τα σεξουαλικά όργια Facebook Twitter
Ο Άλεξ και η Λούνα Τζόνσον
Ο εκατομμυριούχος και η σύζυγός του μιλούν για το θάνατο του μοντέλου και τα σεξουαλικά όργια Facebook Twitter
Η Ιβάνα Σμιτ

Όσο το ζευγάρι ήταν υπό κράτηση, η κόρη τους έμενε με την νταντά της, καθώς οι γονείς αντιμετώπιζαν και κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών και παραβίαση των μεταναστευτικών νόμων. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κάποια κατηγορία. Η νεκροψία - νεκροτομή του μοντέλου έδειξε ότι η Ιβάνα είχε πάρει κοκαΐνη και αλκοόλ ενώ βρέθηκαν και υψηλά επίπεδα PMMA που συνδέεται με την χρήση ecstasy. Οι Τζόνσονς αρνήθηκαν σθεναρά ότι έδωσαν στο μοντέλο ναρκωτικά ή ότι πήραν κάτι οι ίδιοι.

Αν και μετά τις ανακρίσεις ο θάνατος της κοπέλας θεωρήθηκε ατύχημα, μια ανεξάρτητη αυτοψία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιες από τις μελανιές στα χέρια της Σμιτ να είχαν προκληθεί πριν την πτώση της από το μπαλκόνι. «Δεν είχαμε καμία ανάμειξη στον θάνατό της», ισχυρίζεται ο κ. Τζόνσον αλλά η οικογένεια της κοπέλας επιμένει ότι ο θάνατος δεν ήταν ατύχημα. Εν αναμονή της δεδομένης δικαστικής διαμάχης, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι λαμβάνει νομικές συμβουλές ώστε να διαψεύσει τους «κατασκευασμένους και ψευδείς» ισχυρισμούς εναντίον τους. 

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την σεξουαλική τους σχέση με την έφηβη, η 32χρονη Τζόνσον λέει: «Η Ιβάνα ήταν φίλη μας και είχαμε και οι δύο επαφές μαζί της. Ήρθε μαζί μας με την θέλησή της εκείνη τη νύχτα. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο για να την γνωρίσω. Έχασα μία φίλη». 

Ο 45χρονος Τζόνσον δήλωσε πως το ζευγάρι «απολάμβανε τη συμμετοχή και άλλων γυναικών» στις σεξουαλικές επαφές τους. «Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζουν οι άλλοι. Είμαστε μουδιασμένοι από αυτό. Έχουμε περάσει ενάμιση χρόνο έτσι. Τα χάσαμε όλα και ξεκινήσαμε από την αρχή. Δεν με νοιάζει πια». Το ζευγάρι στοχοποιήθηκε στα social media και άγνωστοι άρχισαν να τους απειλούν ότι θα τους απαγάγουν την κόρη και θα τους σκοτώσουν. 

Όλα ξεκίνησαν εκείνη την νύχτα του Δεκεμβρίου, 32 χιλιόμετρα από την Κουάλα Λουμπούρ. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τον Τζόνσον να βγαίνει με την Ιβάνα από ένα νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, λίγο μετά τις 5π.μ, ενώ η σύζυγός του τους ακολουθεί. Οι τρεις τους φαίνονται αργότερα να μπαίνουν στο ασανσέρ που οδηγεί στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Οι δύο γυναίκες έβγαλαν μία σέλφι που η Σμιτ έστειλε αργότερα στο αγόρι της, τον Λούκας Κράμερ, στις 7:25π.μ ενώ δυόμισι ώρες αργότερα, η αστυνομία εκτιμά πως η κοπέλα έχασε τη ζωή της. Στις 10π.μ, η Σμιτ έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον 20ο όροφο σε οροφή του έκτου. 

Οι Τζόνσον υποστηρίζουν ότι και οι δύο κοιμόντουσαν εκείνη τη στιγμή. Το πτώμα της βρέθηκε στις 3μ.μ της ίδιας ημέρας. Το ζευγάρι συνελήφθη και κρατήθηκαν σε διαφορετικά κελιά. Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τις καταθέσεις τους και αφού εξετάστηκαν για χρήση ναρκωτικών. Επειδή δεν μπορούσαν να απεμπλακούν από την υπόθεση και είχαν γίνει στόχος, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μαζί με το παιδί τους την Μαλαισία. 

Ο εκατομμυριούχος και η σύζυγός του μιλούν για το θάνατο του μοντέλου και τα σεξουαλικά όργια Facebook Twitter
Το ζευγάρι με την κόρη του
Ο εκατομμυριούχος και η σύζυγός του μιλούν για το θάνατο του μοντέλου και τα σεξουαλικά όργια Facebook Twitter
Το 18χρονο μοντέλο

Ο εκατομμυριούχος και ιδρυτής της εταιρείας ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων Everus World λέει πως η επιχείρησή του γνώρισε τον μαρασμό μετά τον θάνατο της κοπέλας και το ζευγάρι έφυγε από την χώρα επειδή έτρεμε για την ασφάλειά του. Έκλεισαν τα προφίλ τους στα social media μετά από ένα απειλητικό τηλεφώνημα, όπου ένας άγνωστος τους τρομοκράτησε λέγοντάς τους ότι θα τους απαγάγει το παιδί. 

«Φοβηθήκαμε και έκτοτε δεν μπορούμε να ζήσουμε τις ζωές μας ελεύθερα», λέει η κα Τζόνσον, σημειώνοντας πως και η δική της επιχειρηματική δραστηριότητα οδηγήθηκε σε τέλμα. Ο Τζόνσον διαχειρίζεται τώρα την εταιρεία του από το διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι, ανταλλάζοντας bitcoin με αγορές στην Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία. 

«Είχαμε τις εμπειρίες μας και κάναμε πάρτι με ναρκωτικά. Αλλά όταν γεννήθηκε η κόρη μας έξι χρόνια πριν, αποσυρθήκαμε από την "νυχτερινή" ζωή. Κάθε τόσο θα κάναμε μία έξοδο και αυτή ήταν μία από αυτές τις βραδιές. Πριν την γέννηση της κόρης, το κάναμε έξι φορές την εβδομάδα». 

Βίντεο από το μοιραίο βράδυ όπου ο Τζόνσον φαίνεται να κουβαλά την Σμιτ στο ασανσέρ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM