Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός μετά από απειλή για βόμβα

Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός μετά από απειλή για βόμβα Facebook Twitter
1

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στις Βρυξέλλες μετά από απειλή για βόμβα σε σιδηροδρομικό σταθμό.

Η βελγική αστυνομία ανέφερε ότι ο σιδηροδρομικός σταθμός Βρυξελλών - Βορρά έχει εκκενωθεί λόγω απειλής βομβιστικής επίθεσης.

«Η αστυνομία ζήτησε να εκκενωθεί ο σταθμός Βρυξελλών-Βορρά. Υπάρχει περισσότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση στη διασταύρωση Βορρά-Μίντι αυτή τη στιγμή», δήλωσε εκπρόσωπος των Βελγικών Εθνικών Σιδηρόδρομων.

Η βελγική αστυνομία εκκένωσε τον σταθμό, ενώ τα τρένα δεν πραγματοποιούν στάσεις.



Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Είναι τιμή μου να τα κρατήσω ανοιχτά για την Κίνα και άλλες χώρες»

Οι ΗΠΑ θα άρουν επίσης όλες τις κυρώσεις που σχετίζονται με το πετρέλαιο σε ορισμένες χώρες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις τιμές της ενέργειας εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια