H Boeing ανακοίνωσε πως διόρθωσε τον εξομοιωτή πτήσης του 737 ΜΑΧ

H Boeing ανακοίνωσε πως διόρθωσε τον εξομοιωτή πτήσης του 737 ΜΑΧ Facebook Twitter
0

Η Boeing ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις διορθώσεις στο λογισμικό του εξομοιωτή πτήσης για το αεροσκάφος 737 MAX, τον τύπο αεροπλάνου στα δύο δυστυχήματα της Ethiopian Airlines και τη Lion Air. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Gordon Johndroe, οι αλλαγές θα διασφαλίσουν πως η χρήση του εξομοιωτή θα είναι αντιπροσωπευτική σε διαφορετικές συνθήκες πτήσεις και και θα βελτιώσουν την προσομοίωση του χειροκίνητου πηδαλίου για τον έλεγχο της πτήσης. 

Οι ανακοινώσεις της Boeing έρχονται ύστερα από χθεσινό δημοσίευμα των New York Times που ανέφερε πως πρόσφατα η Boeing ανακάλυψε πως οι εξομοιωτές που οι αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν για την εκπαίδευση των πιλότων τους δεν μπορούσε να αναπαραστήσουν ικανοποιητικά τις συνθήκες που έπαιξαν ρόλο στα δύο αεροπορικά δυστυχήματα. 

«Η Βoeing εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές των συσκευών και τις ρυθμιστικές αρχές πάνω σε αυτές τις αλλαγές και βελτιώσεις», πρόσθεσε ο Johndroe. Παρόλο που οι εξομοιωτές δεν κατασκευάζονται από την Boeing, η εταιρεία παρέχει τις καθοριστικές πληροφορίες και δεδομένα με βάση τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται οι συσκευές», γράφουν οι New York Times. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ