Απεργία την Πρωτομαγιά

Ζούκερμπεργκ και Μακρόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν το μίσος στο Facebook

Ζούκερμπεργκ και Μακρόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν το μίσος στο Facebook Facebook Twitter
Ο Μακρόν υποδέχτηκε τον Ζούκερμπεργκ στο Παρίσι
1

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ συνάντησε σήμερα τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας και η Γαλλία προσπαθούν να πρωτοπορήσουν στους τρόπους καταπολέμησης του μίσους και του βίαιου εξτρεμισμού online.

Το γραφείο του Μακρόν δημοσίευσε την Παρασκευή τις πληροφορίες σχετικά με ένα πρότυπο έργο που επιτρέπει στις γαλλικές ρυθμιστικές αρχές να παρατηρήσουν τις υπηρεσίες του Facebook για το πώς παρακολουθούν και αφαιρούν ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο. Η συνάντηση της Παρασκευής έρχεται εν μέσω ανησυχίας για την ρητορική μίσους και την παραπληροφόρηση γύρω από τις ευρωεκλογές αυτού του μήνα. Ο Μακρόν πιέζει για περισσότερη ρύθμιση του διαδικτύου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρά την αντίθεση των ΗΠΑ.

Ζούκερμπεργκ και Μακρόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν το μίσος στο Facebook Facebook Twitter

Ο ίδιος ο Ζούκερμπεργκ αναγνώρισε πρόσφατα την ανάγκη μεγαλύτερης εποπτείας και τους τελευταίους μήνες το Facebook επέτρεψε στις γαλλικές ρυθμιστικές αρχές να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι τις προσπάθειές τους για την εξάλειψη του εξτρεμιστικού περιεχομένου. Τα ευρήματα των ρυθμιστικών αρχών θα παραδοθούν την Παρασκευή και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την καθοδήγηση της γαλλικής και ακόμη και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα social media, δήλωσε αξιωματούχος της γαλλικής κυβέρνησης.

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια