20 ΧΡΟΝΙΑ LIFO

Serial Killer στην Κύπρο: Πώς σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο Νίκος Μεταξάς

Serial Killer στην Κύπρο: Πώς σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο Νίκος Μεταξάς Facebook Twitter
Η τριαντάχρονη από το Νεπάλ, ένα από τα πολλά θύματα του Νίκου Μεταξά
0

Με χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται ότι σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τη νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της με τη συνδρομή ανθρωπολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυπριακή εφημερίδα Φιλελευθέρος, η νεκροψία στη σορό της Asmita Khadka Bista που συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα, έδειξε ότι ο Νίκος Μεταξάς άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκότωνε τα θύματά του. Ενώ κάποιες γυναίκες τις σκότωσε διά στραγγαλισμού στην περίπτωση της 39χρονης την σκότωσε με κτύπημα στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δολοφονία της συνέβη πέρσι το καλοκαίρι και όπως ανέφερε ο ίδιος, την σκότωσε μέσα στο όχημά του όταν βρίσκονταν στην περιοχή που ανεγειρόταν το νέο mall στη Λευκωσία.

Ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε τελεσίδικα να δώσουν την έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής Ορούντας.

Serial Killer στην Κύπρο: Πώς σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ ο Νίκος Μεταξάς Facebook Twitter

Άκαρπες έρευνες

Στο μεταξύ, χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν και οι χθεσινές έρευνες από τις δύο λίμνες προς αναζήτηση των σορών της Μαρικάρ Βαλτέζ στην Κόκκινη λίμνη και της 6χρονης Σιέρρα Γκράτζε στη λίμνη Ξυλιάτου. Αν μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν εντοπιστούν οι σοροί, τότε δεν αποκλείεται να ζητηθεί η συνδρομή ραντάρ από τη Βρετανία.

Χθες σε δηλώσεις του από την Κόκκινη λίμνη ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι η Αστυνομία προχωρεί σταθερά αξιολογώντας καταθέσεις και τεκμήρια, ενώ λαμβάνονται πληροφορίες από πολίτες οι οποίες διερευνώνται. Παράλληλα ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ. «Υπάρχει μεγάλη ροή πληροφοριών από πολίτες οι οποίες αξιολογούνται και λαμβάνονται αποφάσεις ως προς τις περαιτέρω ενέργειες», είπε.

Ανέφερε επίσης ότι το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την ανάλυση των ηλεκτρονικών δεδομένων και οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών. «Το έργο της ανακριτικής ομάδας είναι αρκετά μεγάλο», είπε.

Διεθνή
0

20 ΧΡΟΝΙΑ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM