Serial killer στην Κύπρο: Κάτι βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη - Ανέσυραν νέο αντικείμενο

Serial killer στην Κύπρο: Κάτι βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη - Ανέσυραν νέο αντικείμενο Facebook Twitter
0

Ένα νέο αντικείμενο, που φαίνεται να συνδέεται με τη δράση του serial killer Νίκου Μεταξά στην Κύπρο, ανέσυραν σήμερα οι αρχές από την Κόκκινη Λίμνη. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για 25η μέρα σε Μιτσερό και Ξυλιάτο, για εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου, που ευθύνεται για τουλάχιστον 7 δολοφονίες. Όπως μεταδίδει ο «Φιλελεύθερος», στις 12μ.μ, ένας δύτης βούτηξε εκ νέου στη λίμνη και λίγο αργότερα ένα νέο αντικείμενο ανασύρθηκε από τα θολά νερά. Στις φωτογραφίες οι αξιωματικοί της ΕΜΑΚ φαίνονται ξεκάθαρα να τραβούν ένα εύρημα στη στεριά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και το ανατολικό μέρος της Κόκκινης Λίμνης έχει σε μεγάλο βαθμό ελεγχθεί, υπάρχει ακόμα μια μεγάλη έκταση που μένει να ερευνηθεί ενώ, και σήμερα, η ορατότητα μέσα στο νερό είναι μικρή και δυσχεραίνει τις επιχειρήσεις. Στην λίμνη, ο Μεταξάς πέταξε τρία από τα θύματά του. Την Κυριακή, ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα που ανέσυραν οι αρχές από τον βυθό. 

Προς το παρόν έχουν εντοπιστεί πέντε πτώματα, ενώ ο Μεταξάς συνδέεται με τις δολοφονίες τουλάχιστον εφτά ατόμων - πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών. Μέχρι στιγμής, ο Μεταξάς έχει ομολογήσει πως σκότωσε την 38χρονη Μαίρη Ρόουζ Τιμπούρκιο, την 6χρονη κόρη της Τιμπούρκιο, Σιέρα (την πέταξε «αναίσθητη» κατά τον ίδιο), την 28χρονη Αριάν Παλάνας, την 30χρονη Μαρικάρ Βαλτέζ, την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα, την 8χρονη κόρη της Μπουνέα, Έλενα-Ναταλία και μια γυναίκα με καταγωγή είτε από το Νεπάλ.

Έρευνες στη Λίμνη Μεμί πραγματοποιεί το σόναρ

 

Το υπερσύγχρονο σύστημα Σόναρ μεταφέρθηκε σήμερα στη Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, για να «σαρώσει» τα νερά, με τις αρχές να ελπίζουν πως θα βοηθήσει στον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα. Βάρκα ιδιωτικής εταιρείας τοποθετήθηκε, με τη βοήθεια γερανού, μέσα στη λίμνη ενώ την ίδια ώρα μια δεύτερη βάρκα με το σόναρ πραγματοποιεί έρευνες μέσα στο νερό.

Serial killer στην Κύπρο: Κάτι βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη - Ανέσυραν νέο αντικείμενο Facebook Twitter
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Διεθνή / Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Τόμας Μαρκλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες - Εξέφρασε την επιθυμία να συμφιλιωθεί με την κόρη του αλλά και να γνωρίσει τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή
LIFO NEWSROOM
Λουίτζι Μαντζιόνε: Η στιγμή που οι αστυνομικοί τον εντοπίζουν μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare

Διεθνή / Λουίτζι Μαντζιόνε: Η στιγμή που οι αστυνομικοί τον εντοπίζουν μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Μπράιαν Τόμσον, οι εισαγγελείς έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή που η αστυνομία εντόπισε τον Λουίτζι Μαντζιόνε σε κατάστημα McDonald’s στην Πενσιλβάνια
LIFO NEWSROOM