Αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι έκλεισε «μέχρι νεωτέρας» λόγω ψύλλων

Αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι έκλεισε «μέχρι νεωτέρας» λόγω ψύλλων Facebook Twitter
0

Κλειστό θα παραμείνει αστυνομικό τμήμα στο βορειοανατολικό Παρίσι το οποίο εκκενώθηκε την Κυριακή μετά από εισβολή ψύλλων.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση που θυροκολλήθηκε στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας «Το αστυνομικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας!».


Η τοπική Ένωση Αστυνομικών σε ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει ότι το τμήμα είχε «υποστεί εισβολή ψύλλων, καθιστώντας τις συνθήκες εργασίας απαράδεκτες» για μέρες.

Παρά τις προσπάθειες ελέγχου των επιβλαβών εντόμων, το πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες, επιδεινώθηκε την Πέμπτη, με τους αξιωματικούς να υποφέρουν από πολλαπλά τσιμπήματα, ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός France Bleu Paris.


Κάποιοι αξιωματικοί είχαν πάρει ακούσια τους ψύλλους μαζί τους, με τα έντομα να προκαλούν όλεθρο στο σπίτι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εμμανουέλ Κράβελο στο σταθμό.

Η ένωση των αστυνομικών απαιτεί την πλήρη απεντόμωση του χώρου, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον 48 ώρες, λέγοντας μάλιστα ότι αυτό έπρεπε να γίνει πριν από εβδομάδες.


Οι υπάλληλοι της Ένωσης πρόκειται να συναντηθούν τη Δευτέρα με τον υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ προκειμένου να συζητήσουν τις συνθήκες υγιεινής των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.

Με πληροφορίες από The Guardian / Le Parisien

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM