Απεργία την Πρωτομαγιά

Serial killer στην Κύπρο: Δεύτερη βαλίτσα ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Δεύτερη βαλίτσα ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μια δεύτερη βαλίτσα ανασύρθηκε από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό της Κύπρου, όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer Νίκου Μεταξά. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το κυπριακό dialogos.com.cy, το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, είναι μια βαλίτσα. Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15:10 σήμερα στη λίμνη τοποθέτησε την βαλίτσα σε ένα δίχτυ και με αυτόν τον τρόπο το εύρημα ανασύρθηκε στην επιφάνεια. Όπως πληροφορήθηκαν οι δημοσιογράφοι στην Κόκκινη Λίμνη καταφθάνουν ιατροδικαστές.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα, χωροθετήθηκαν τα σημεία που θα ερευνήσουν οι δύτες. Ο παραιτηθείς υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου ανέφερε χθες ότι η χρήση του σόναρ θα προσφέρει τη δυνατότητα να εντοπιστούν οι σοροί. «Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας θα μπορέσουμε να βρούμε τα πτώματα και να σταλούν στους οικείους τους», είπε ο κ. Νικολάου μιλώντας στον ραδιοσταθμό News 24/7 και προανήγγειλε τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου οργάνου για τη διερεύνηση περιστατικών παραβίασης δικαιωμάτων ανθρώπων από τρίτες χώρες.

Οι έρευνες διεξάγονται για εντοπισμών των πτωμάτων των θυμάτων του κατά παραδοχή κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση. 

  

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ