Γυναίκα κινδύνεψε να πεθάνει επειδή έκανε ενέσεις με χυμούς φρούτων

Γυναίκα κινδύνεψε να πεθάνει επειδή έκανε ενέσεις με χυμούς φρούτων Facebook Twitter
1

Μια γυναίκα στην Κίνα κινδύνευσε να χάσει την ζωή της επειδή έκανε στον εαυτό της ενέσεις με χυμούς από ρευστοποιημένα φρούτα σε μια προσπάθεια να παραμείνει υγιής. 

Από τις ενέσεις, η 51χρονη υπέστη βλάβες στο συκώτι, τα νεφρά, την καρδιά και τους πνεύμονες, ενώ νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για πέντε ημέρες, δίνοντας μάχη για την ζωή της καθώς εμφάνισε σηψαιμία και τα όργανά της άρχισαν να καταρρέουν. Οι γιατροί τής έκαναν αιμοκάθαρση για να καθαρίσουν τον οργανισμό της από τον χυμό φρούτων.

Στις ενδοφλέβιες ενέσεις εντοπίστηκαν περισσότερα από 20 είδη φρούτων, σύμφωνα με υπάλληλο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε η γυναίκα.

Η Ζενγκ, όπως ονομάζεται η γυναίκα, λατρεύει γενικότερα τα «γιατροσόφια» και είπε πως σκέφτηκε μόνη την ιδέα των ενέσεων. «Σκέφτηκα πως τα φρέσκα φρούτα κάνουν καλό στην υγεία αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα είχαν τόσο θανατηφόρες συνέπειες», είπε η ίδια, εξηγώντας πως κάθε φορά έβαζε στο μπλέντερ περίπου 20 φρούτα. 

Κάνοντας συστηματικά στον εαυτό της τις ενέσεις με το μίγμα, η γυναίκα άρχισε σταδιακά να παρουσιάζει φαγούρα στο δέρμα και υψηλό πυρετό αλλά δεν θορυβήθηκε. 

Όταν ο σύζυγός της την ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνη του αποκάλυψε την μέθοδό της και καθώς δεν ήταν καθόλου καλά, αποφάσισαν να πάνε μαζί στο νοσοκομείο. Η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται οπότε και κρίθηκε τελικά απαραίτητο να νοσηλευτεί στην εντατική. 

Η περίπτωσή της σχολιάστηκε έντονα στο Weibo, το αντίστοιχο κινεζικό Facebook, με τους χρήστες να υπογραμμίζουν την ανάγκη ύπαρξης βασικών ιατρικών γνώσεων ενώ η υπόθεση απέκτησε και δικό της hashtag, το #OldWomanPutsJuiceIntoVeins.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια