Συνελήφθη Έλληνας πολίτης στα σύνορα με την Τουρκία

Συνελήφθη Έλληνας πολίτης στα σύνορα με την Τουρκία Facebook Twitter
0

Ένας Έλληνας πολίτης συνελήφθη σε στρατιωτική περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στην Αδριανούπολη, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

 Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Hurriyet, ο 50χρονος με αρχικά Μ.Α. έχει ποινικό μητρώο. Συγκεκριμένα, έχει καταδικαστεί στην Ελλάδα σε φυλάκιση δέκα ετών για φόνο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε, όπως ο ίδιος είπε κατά την ανάκρισή του, ελεύθερος υπό όρους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο 50χρονος άνδρας, Μ.Α., εισήλθε παράνομα στην Τουρκία από την Ορεστιάδα στο χωριό Βοσνία της Αδριανούπολης, το οποίο θεωρείται απαγορευμένη περιοχή.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα, οι οποίες τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα για ανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών αρχών, πρόκειται για εγκληματία, ο οποίος αφού εξέτισε 10 χρόνια φυλακή στην Ελλάδα, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Μ.Α. έχει οδηγηθεί στο τμήμα αλλοδαπών, προκειμένου να απελαθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM