Συνελήφθη Έλληνας πολίτης στα σύνορα με την Τουρκία

Συνελήφθη Έλληνας πολίτης στα σύνορα με την Τουρκία Facebook Twitter
0

Ένας Έλληνας πολίτης συνελήφθη σε στρατιωτική περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στην Αδριανούπολη, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

 Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Hurriyet, ο 50χρονος με αρχικά Μ.Α. έχει ποινικό μητρώο. Συγκεκριμένα, έχει καταδικαστεί στην Ελλάδα σε φυλάκιση δέκα ετών για φόνο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε, όπως ο ίδιος είπε κατά την ανάκρισή του, ελεύθερος υπό όρους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο 50χρονος άνδρας, Μ.Α., εισήλθε παράνομα στην Τουρκία από την Ορεστιάδα στο χωριό Βοσνία της Αδριανούπολης, το οποίο θεωρείται απαγορευμένη περιοχή.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα, οι οποίες τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα για ανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών αρχών, πρόκειται για εγκληματία, ο οποίος αφού εξέτισε 10 χρόνια φυλακή στην Ελλάδα, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Μ.Α. έχει οδηγηθεί στο τμήμα αλλοδαπών, προκειμένου να απελαθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM