Συνελήφθη Έλληνας πολίτης στα σύνορα με την Τουρκία

Συνελήφθη Έλληνας πολίτης στα σύνορα με την Τουρκία Facebook Twitter
0

Ένας Έλληνας πολίτης συνελήφθη σε στρατιωτική περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στην Αδριανούπολη, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

 Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Hurriyet, ο 50χρονος με αρχικά Μ.Α. έχει ποινικό μητρώο. Συγκεκριμένα, έχει καταδικαστεί στην Ελλάδα σε φυλάκιση δέκα ετών για φόνο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε, όπως ο ίδιος είπε κατά την ανάκρισή του, ελεύθερος υπό όρους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο 50χρονος άνδρας, Μ.Α., εισήλθε παράνομα στην Τουρκία από την Ορεστιάδα στο χωριό Βοσνία της Αδριανούπολης, το οποίο θεωρείται απαγορευμένη περιοχή.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα, οι οποίες τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα για ανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών αρχών, πρόκειται για εγκληματία, ο οποίος αφού εξέτισε 10 χρόνια φυλακή στην Ελλάδα, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Μ.Α. έχει οδηγηθεί στο τμήμα αλλοδαπών, προκειμένου να απελαθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / CNN: Δεν αναμένεται να υπογραφεί σήμερα συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ και το Ιράν συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως να αναμένεται η υπογραφή της σήμερα, καθώς παραμένουν ανοιχτά κρίσιμα ζητήματα γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα και τις κυρώσεις
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM