Η Miley Cyrus μετέτρεψε το «Santa Baby» σε φεμινιστικό ύμνο

Η Miley Cyrus μετέτρεψε το «Santa Baby» σε φεμινιστικό ύμνο Facebook Twitter
0

Η Miley Cyrus αποφάσισε να μετατρέψει τους στίχους από το γνωστό τραγούδι «Santa Baby» σε φεμινιστικό ύμνο.


Η ποπ σταρ τραγούδησε την δική της εκδοχή στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon αφού πρώτα επεσήμανε ότι οι στίχοι του αυθεντικού τραγουδιού απαιτούν από τον «Άγιο» για «ένα αυτοκίνητο, ένα γιοτ και τσεκ επιταγών» σε αντάλλαγμα «παρέας» με τον «Άγιο».

Τραγουδώντας «Listen Santa to what I say, a girl's best friend is... equal pay» η ποπ σταρ πέρασε το μήνυμά της για ισότιμες σχέσεις και όχι μόνο. 


Η αυθεντική εκτέλεση ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1953 από την Eartha Kitt και μιλά για μία γυναίκα η οποία ζητά από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα της γιατί ήταν πολύ «κακό» κορίτσι.


Η Miley Cyrus,  όπως τραγουδά στη φεμινιστική έκδοσή της, είναι καλό κορίτσι και  δεν θέλει ούτε διαμάντια, ούτε μετρητά ή μετοχές. Δεν θέλει τίποτα που να μπαίνει σε κουτί ή λούσα γιατί έχει απηυδήσει και μπορεί ν' αγοράσει ό,τι θέλει μόνη της. 

 

Με πληροφορίες από το BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM