Αυτοί οι αδέσποτοι σκύλοι περίμεναν υπομονετικά έξω από νοσοκομείο για έναν πολύ συγκινητικό λόγο

Αυτοί οι αδέσποτοι σκύλοι περίμεναν υπομονετικά έξω από νοσοκομείο για έναν πολύ συγκινητικό λόγο Facebook Twitter
0

Πριν μερικές ημέρες, η Κρις Μάμπριμ έκανε την νυχτερινή της βάρδια σε ένα νοσοκομείο της Βραζιλίας, όταν πήγε εκεί ένας άστεγος ζητώντας βοήθεια.

Κι ενώ οι γιατροί φρόντιζαν τον Σεζάρ, για μια πάθηση από την οποία πάσχει εδώ και χρόνια, η Κρις παρατήρησε κάτι περίεργο- μια μικρή αγέλη από τέσσερις αδέσποτους σκύλους είχε σταθεί ακριβώς έξω από την πόρτα του νοσοκομείου και τον περίμεναν υπομονετικά. 

Η Κρις αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία από το συγκινητικό θέαμα και να μοιραστεί μέσω τους λογαριασμού της στο Facebook την ιστορία του Σεζάρ και των τετράποδων φίλων του. 

Αυτοί οι αδέσποτοι σκύλοι περίμεναν υπομονετικά έξω από νοσοκομείο για έναν πολύ συγκινητικό λόγο Facebook Twitter

Όπως εξήγησε η ίδια στο The Dodo, οι σκύλοι ήταν καλοταϊσμένοι και σε καμία περίπτωση δεν είχαν την εικόνα ενός εγκαταλελειμμένου αδέσποτου. Κι αυτό γιατί, ο Σεζάρ τούς παραδέχθηκε πως είχε σταματήσει να τρώει προκειμένου να φροντίζει τους σκύλους και να τους παρέχει τροφή. 

«Ένας απλός άνθρωπος, χωρίς πολυτέλειες, που εξαρτάται από την βοήθεια των άλλων για να αντέξει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και όλα τα δεινά του κόσμου, έχει στο πλευρό του την καλύτερη παρέα και η ανταπόκριση είναι αμοιβαία», έγραψε στην ανάρτησή της η Κρις. «Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή του ή γιατί βρέθηκε άστεγος αλλά θαυμάζω τον σεβασμό που δείχνει στα ζώα του. Μακάρι όλοι να του έμοιαζαν», πρόσθεσε.

Φυσικά οι τέσσερις σκύλοι δεν κουνήθηκαν από την θέση τους, όση ώρα ήταν εκεί ο Σεζάρ μέχρι που το προσωπικό αποφάσισε να τους φωνάξει μέσα για τους δώσει φαγητό, όπως έκαναν και στον Σεζάρ. «Πιστέψτε με έφαγε μόνο ένα μέρος και το υπόλοιπο το έβαλε στην άκρη για να το δώσει αργότερα στους σκύλους του», έγραψε η Κρις.

Αυτοί οι αδέσποτοι σκύλοι περίμεναν υπομονετικά έξω από νοσοκομείο για έναν πολύ συγκινητικό λόγο Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ