Γαλλία - Κίτρινα Γιλέκα: Δίκη με συνοπτικές διαδικασίες για τους υπαίτιους

Γαλλία - Κίτρινα Γιλέκα: Δίκη με συνοπτικές διαδικασίες για τους υπαίτιους Facebook Twitter
EPA
0

Η υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλ Μπελουμπέ δήλωσε σήμερα ότι «σχεδόν τα δύο τρίτα» των 372 ατόμων που τέθηκαν υπό κράτηση, για τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Παρίσι, θα παραπεμφθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Θα υπάρξει αυστηρή ποινική απάντηση» πρόσθεσε η υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο δικαστικό μέγαρο του Παρισίου, αναφέροντας ότι 372 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση.

Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισίου είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι κρατούνταν 378 άτομα για τις καταστροφές κατά την διάρκεια των εκτεταμένων διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων». 

Οι ύποπτοι θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου.

«Τα περισσότερα αύριο και μεθαύριο, στο τέλος της κράτησής τους, σε δίκη με συνοπτικές διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας του Παρισίου Ρεμί Εΐτζ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM