Ισχυρός σεισμός 7 Ρίχτερ στην Αλάσκα

Ισχυρός σεισμός 7 Ρίχτερ στην Αλάσκα Facebook Twitter
0

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7 Ρίχτερ, πριν λίγη ώρα στην Αλάσκα. 

Το επίκεντρο του σεισμού είναι 8 χιλιόμετρα βορειότερα από τη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας, το Άνκορατζ.

Το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι εξέδωσε αρχικά προειδοποίηση για τις νότιες ακτές της βορειότερης πολιτείας των ΗΠΑ. Πριν από λίγο όμως έγινε γνωστό πως η σχετική προειδοποίηση δεν ισχύει πια.  

«Δεν παρατηρήθηκε τσουνάμι» και «δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, Βρετανική Κολομβία (Καναδική επαρχία), ή την Αλάσκα», ανέφερε η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία.

Ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκε έκανε λόγο για μεγάλες ζημιές σε δρόμους, γέφυρες και αγωγούς υδροδότησης.

Σύμφωνα με το Associated Press, υπάρχουν ζημιές σε κτίρια, ενώ ήδη στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν εικόνες της πόλης μετά τον σεισμό. 

Επίσης υπάρχουν αναφορές για διακοπές ρεύματος. 

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τραυματισμός. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Εν αναμονή της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη του Άντριου

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η μεγαλύτερη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη Άντριου

Ένα από τα ζητήματα που εξακολουθεί να ταλανίζει τους ηγέτες της Κοινοπολιτείας είναι το αν Άντριου θα παραμείνει στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου
THE LIFO TEAM