Η Μελάνια αποκάλυψε τι σήμαινε το σύνθημα στο πολυσυζητημένο τζάκετ των Zara

Η Μελάνια αποκάλυψε τι σήμαινε το σύνθημα στο πολυσυζητημένο τζάκετ των Zara Facebook Twitter
0

Τον Ιούνιο, η Μελάνια Τραμπ έγινε πρωτοσέλιδο καθώς φωτογραφήθηκε να φορά ένα χακί Zara τζάκετ με στάμπα που ανέγραφε "I really don't care. Do U?" (Πραγματικά δεν με απασχολεί. Εσένα;).

Η επιλογή του ρούχου έγινε καθώς η Πρώτη Κυρία επιβιβάζονταν στο αεροπλάνο για να επισκεφθείτε ένα κέντρο κράτησης με παιδιά μεταναστών στο Τέξας και ενώ η απόφαση του Τραμπ να χωρίσει παιδιά από τους γονείς τους είχε εξοργίσει όλο τον πλανήτη.

Αντιμέτωπος με την παγκόσμια κατακραυγή, ο Τραμπ υπέγραψε σύντομα μια εντολή που αντέστρεψε την πολιτική του ενώ η κίνηση της Μελάνια προκάλεσε ντελίριο με τους αναλυτές και τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μήνυμα.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Μελάνια είχε σπεύσει τότε να υποβαθμίσει το ζήτημα του τζάκετ, λέγοντας πως ήταν απλά ένα ρούχο και πως δεν υπήρχε κρυμμένο νόημα.

Η Μελάνια αποκάλυψε τι σήμαινε το σύνθημα στο πολυσυζητημένο τζάκετ των Zara Facebook Twitter

Όμως στην συνέντευξή της στο ΑΒC, που μεταδόθηκε χθες, και έχει γίνει θέμα συζήτησης για πολλούς λόγους, η Μελάνια μίλησε και για το τζάκετ και αποκάλυψε πως ήταν statement.

«Φορούσα το μπουφάν κατά την επιβίβαση και αποβίβαση στο αεροπλάνο», δηλώνει η Μελάνια.

«Και (το μήνυμα) ήταν για τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να τους δείξω ότι δεν με νοιάζει. Δεν θα με σταματήσετε από το να κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό», είπε.

«Ήταν ένα είδος μηνύματος», παραδέχθηκε «Θα προτιμούσα να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνω και στις πρωτοβουλίες μου, και όχι στο τι φορώ», πρόσθεσε.

«Αδειάζοντας» τρόπον τινά τον Τραμπ η Μελάνια είπε για εκείνη την απόφαση: «Το είδα στις ειδήσεις και αντέδρασα αμέσως. Είναι απαράδεκτο να βλέπω τα παιδιά και τους γονείς να χωρίζονται. Ήταν σπαρακτικό. Και αντέδρασα με τη δική μου φωνή. Πήγα στα σύνορα».

«Δεν ήξερα ότι αυτή η πολιτική θα εφαρμόζονταν. Του είπα ότι το θεωρούσα απαράδεκτο», δήλωσε σε σχέση με τον σύζυγό της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ