Σαμάνος κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε μία νεαρή γυναίκα επί 15 χρόνια

Σαμάνος κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε μία νεαρή γυναίκα επί 15 χρόνια Facebook Twitter
1

Οι αρχές στο νησί Sulawesi, στην Ινδονησία, υποστηρίζουν ότι ελευθέρωσαν μία 28χρονη γυναίκα που κρατούνταν αιχμάλωτη σε μία σπηλιά για 15 χρόνια από τον σαμάνο ενός χωριού στην περιοχή.

Ο 83χρονος φέρεται να απήγαγε την κοπέλα όταν ήταν 13 ετών και να την υπέβαλε σε πλύση εγκεφάλου, κάνοντάς την να πιστεύει ότι είχε κυριευτεί από ένα πνεύμα. 

Στη συνέχεια την πήρε στο σπίτι του όπου και την κακοποιούσε σεξουαλικά για περισσότερο από μία δεκαετία.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο άντρας - ονόματι Jago - ήταν γνωστός στην περιοχή ως θεραπευτής, ενώ φέρεται να προΐστατο και σε τελετές μαύρης μαγείας.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το 2003, η οικογένεια της νεαρής κοπέλας την είχε αποτανθεί στον σαμάνο για να τη θεραπεύσει. Η ίδια έμεινε μαζί του και αργότερα, την ίδια χρονιά, εξαφανίστηκε. 

Τα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο σαμάνος είπε στους γονείς της ότι το κορίτσι είχε φύγει για να βρει δουλειά στη Τζακάρτα. Οι τελευταίοι την αναζητούσαν για πολλά χρόνια, δίχως όμως αποτέλεσμα. Τελικώς, κηρύχθηκε εξαφανισμένη. 

Ακολουθώντας μία καταγγελία, αστυνομικοί πήγαν στο χωριό Galumpang, στο κεντρικό Sulawesi την Κυριακή, και βρήκαν τη γυναίκα αλυσοδεμένη σε έναν μικρό χώρο στο πίσω μέρος ενός βράχου. 

Σαμάνος κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε μία νεαρή γυναίκα επί 15 χρόνια Facebook Twitter
O χώρος όπου κρατούνταν αιχμάλωτη η νεαρή γυναίκα.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας διακρίνονται κάποια βασικά έπιπλα μέσα στη σπηλιά, η οποία ήταν κοντά στο σπίτι του σαμάνου. 

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Iqbal Alqudusy ανέφερε ότι ο άντρας βίαζε το κορίτσι από την εποχή που ήταν 13 ετών. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει πλέον ποινές κάθειρξης έως και 15 έτη. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια