Η Μελάνια Τραμπ συγχαίρει τον Λεμπρόν Τζέιμς για το έργο του παρά τα προσβλητικά σχόλια του συζύγου της

Η Μελάνια Τραμπ συγχαίρει τον Λεμπρόν Τζέιμς για το έργο του παρά τα προσβλητικά σχόλια του συζύγου της Facebook Twitter
0

Μία μέρα μετά τα προσβλητικά σχόλια του συζύγου της κατά του Λεμπρόν Τζέιμς, η Μελάνια Τραμπ έσπευσε να υποστηρίξει τον σούπερσταρ του NBA, δηλώνοντας την πρόθεσή της να επισκεφτεί το νέο σχολείο που έφτιαξε στο Οχάιο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς προκάλεσε τη μήνη του Ντόναλντ Τραμπ όταν κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του στο CNN και τον παρουσιαστή Ντον Λέμον, δήλωσε για μία ακόμη φορά ότι ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθεί να διχάσει τον λαό των ΗΠΑ. 

Ο Τραμπ απάντησε στον Τζέιμς με ένα οργισμένο Tweet χαρακτηρίζοντας επί της ουσίας παρουσιαστή και αθλητή ως «ανόητους».

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε συνέντευξη στον πιο ανόητο άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Ντον Λέμον. Έκανε τον Λεμπρόν να φαίνεται έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί. Μου αρέσει ο Μάικ!».

Το σχόλιό του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μεταξύ των οποίων από επαγγελματίες αθλητές αλλά και τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη του Οχάιο. 

Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η Μελάνια Τραμπ εξέδωσε μία αιφνιδιαστική, σε θετικό ύφος, ανακοίνωση για τον Τζέιμς, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στον σύζυγό της. 

«Φαίνεται ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς προσπαθεί να κάνει καλά πράγματα για την επόμενη γενιά και ακριβώς όπως έκανε πάντα, η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει άπαντες να βρίσκονται σε ανοικτό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σήμερα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπρόσωπός της.

Και μπορεί, πράγματι, να μη γίνεται καμία αναφορά στο σχόλιο του συζύγου της εντούτοις το timing της ανακοίνωσης ερμηνεύεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ ως μία σαφής ένδειξη ότι επιθυμεί να πάρει απόσταση από τα σχόλια του συζύγου της. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των αντιδράσεων για το σχόλιο του Αμερικανού προέδρου συγκαταλέγεται και αυτό του Μάικλ Τζόρνταν παρότι ο Τραμπ δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμησή του σ' αυτόν με τη φράση «προτιμώ τον Μάικ».

«Στηρίζω τον LJ» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και πρόεδρος των Σάρλοτ Χόρνετς, για να προσθέσει: «Κάνει φανταστική δουλειά για την κοινότητά του».

Με πληροφορίες από CNΒC και Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ