ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

200.000 Βρετανοί ζητούν να απαγορευθεί η είσοδος στον Ντόναλντ Τράμπ

200.000 Βρετανοί ζητούν να απαγορευθεί η είσοδος στον Ντόναλντ Τράμπ Facebook Twitter
0

200.000 Βρετανοί ζητούν να απαγορευθεί η είσοδος στη Μεγάλη Βρετανία τουυ Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και διεκδικητή του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο των δηλώσεων του κατά του Ισλάμ και των μουσουλμάνων.  

Το κείμενο διαμαρτυρίας έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του βρετανικού κοινοβουλίου και ήδη μετρά 200.000 υπογραφές, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να υποβληθεί προς συζήτηση στη Βουλή των Κοινοτήτων, αφού η βρετανική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντά σε όλα τα κείμενα που έχουν συγκεντρώσει 10.000 υπογραφές, ενώ όσα τις ξεπερνούν δύνανται να εισαχθούν στην ημερησία διάταξη του κοινοβουλίου.


«Δείτε τι συνέβη στο Παρίσι, τη φρικτή σφαγή. Υπάρχουν ζώνες στο Παρίσι που είναι ριζοσπαστικοποιημένες, όπου οι αστυνομικοί αρνούνται να πάνε. Είναι τρομοκρατημένοι. Έχουμε ζώνες στο Λονδίνο και σε άλλα μέρη που είναι τόσο ριζοσπαστικοποιημένες ώστε οι αστυνομικοί φοβούνται για την ίδια τους τη ζωή», δήλωσε πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας τις αντιδράσεις των Βρετανών. προκάλεσε τις βρετανικές αντιδράσεις.

Ο πρωθυπουργός Κάμερον απέρριψε τους ισχυρισμούς του υποψήφιου προέδρου σχολιάζοντας πως είναι διχαστικά, λανθασμένα και δεν βοηθούν πουθενά, ενώ ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον τα χαρακτήρισε «παντελώς ανόητα».

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Διεθνή / Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Η νέα αποκάλυψη περί εξωγήινων έχει τα πάντα: μια φαινομενικά έγκυρη πηγή αποκαλύπτει μυστικά για μια κυβερνητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το κοινό στο σκοτάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την υποστηρίζει.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ