ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σκηνικό αποκάλυψης στην Χαβάη - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες της λάβας στην ακτή

Σκηνικό αποκάλυψης στην Χαβάη - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες της λάβας στην ακτή Facebook Twitter
0

Έχουν περάσει πάνω από έξι εβδομάδες από τότε που τα πρώτα ποτάμια της λάβας άρχισαν να ρέουν στο νησί της Χαβάης και η δραστηριότητα του Κιλαουέα συνεχίζεται.

Νέα βίντεο, που κινηματογράφησε η Αμερικανική Γεωλογική Έταιρεία, αποκαλύπτουν την έκταση των επιπτώσεων από τη λάβα που χύνεται στον ωκεανό και έχει μετατρέψει τις παραλίες σε ένα σωρό ηφαιστειακών αποβλήτων.

Αυτό το βίντεο, το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια πτήσης με ελικόπτερο στην κάτω περιοχή East Rift Zone το πρωί της 14ης Ιουνίου, δείχνει τη λάβα που ρέει σε ένα σημείο του νησιού.

Το βίντεο ελήφθη καθώς το ελικόπτερο ταξίδεψε από βορρά προς νότο. Η καταστροφή σε αυτό το σημείο φαίνεται πολύ μεγάλη, αλλά η πληγείσα ακτογραμμή είναι περίπου ένα μίλι.

Όπως δείχνει το βίντεο η καταστροφή είναι ολική.

Οι σκηνές κατά μήκος της ακτής της Χαβάης σίγουρα φαίνονται πολύ δραματικές, αλλά οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτή η περιοχή θα ανακάμψει τελικά μόλις «κοιμηθεί» πάλι το ηφαίστειο.

 
Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ