Ο Sandy κόστισε $90 εκ.στην αμερικανική United Airlines

Ο Sandy κόστισε $90 εκ.στην αμερικανική United Airlines Facebook Twitter
0

H αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία United Airlines γνωστοποίησε σήμερα ότι ο τυφώνας Sandy προκάλεσε απώλεια $90 εκατομμυρίων στις εισροές Οκτωβρίου. 

Όπως αναφέρει το Associated Press, η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει 5.300 πτήσεις, αριθμός που ισοδυναμεί σχεδόν με τον ημερήσιο συνολικό αριθμό πτήσεων της United (5.500)

Σημειώνεται ότι οι ακυρώσεις της εταιρείας ξεπερνούν το ένα τέταρτο των συνολικών ακυρώσεων εξαιτίας του τυφώνα.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο σημείωσε πτώση της τάξης του 3,3% στην κίνηση.

Η Delta, ένας ακόμη γνωστός αεροπορικός κολοσσός ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είχε απώλειες $45 εκατομμυρίων στο εισόδημα και $20 εκατ. στο εκτιμώμενο κέρδος της.

Χθες Τετάρτη, οι μετοχές τις United έκλεισαν στα $20,53 on Wednesday.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM