Απεργία την Πρωτομαγιά

Χέιλι: Δεν διατηρώ ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Χέιλι: Δεν διατηρώ ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ (EPA)
0

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι, χαρακτήρισε «αηδιαστικές» και «βαθιά προβλητικές» τις φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Την φημολογία ξεκίνησε ο συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», Μάικλ Γουλφ, λέγοντας σε μια συνέντευξή του ότι ο πρόεδρος διατηρεί δεσμό με ένα πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν «πολλές αναφορές στο βιβλίο του».

Ο Μάικλ Γουλφ ασχολείται εκτενώς στο Φωτιά και Οργή με τη Νίκι Χέιλι, την πλέον προβεβλημένη γυναίκα της κυβέρνησης Τραμπ.

Διατείνεται ότι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ έχει σκοπό να διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία. Το αξίωμα της Χέιλι είναι ισότιμο με εκείνο του υπουργού στην αμερικανική κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή της στο πλαίσιο ενός podcast που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού περιοδικού Politico, η Χέιλι τόνισε ότι αυτή η φήμη είναι «απολύτως ψευδής».

«Είναι πολύ προσβλητική και αηδιαστική», συνέχισε, αναφερόμενη επίσης στους ισχυρισμούς του Γουλφ κατά τους οποίους περνάει πολύ χρόνο μόνη με τον Τραμπ στο προεδρικό αεροσκάφος και το Οβάλ Γραφείο.

«Έχω ανέβει στο Air Force One μία και μοναδική φορά kai υπήρχαν πολλοί άλλοι άνθρωποι στον χώρο όπου βρισκόμουν», είπε.

«Ο Μάικλ Γουλφ λέει ότι έχω μιλήσει πολύ με τον πρόεδρο για το πολιτικό μου μέλλον στο Οβάλ Γραφείο. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με τον πρόεδρο για το μέλλον μου, και δεν ήμουν ποτέ μόνη μαζί του», συμπλήρωσε η πρώην κυβερνήτρια της Νότιας Καρολίνας.

Η Χέιλι υποστήριξε ότι πέφτει θύμα του σεξισμού μιας «μικρής ομάδας ανδρών» που απωθούνται από γυναίκες που επιδεικνύουν αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση.

«Οι περισσότεροι άνδρες σέβονται τις γυναίκες, αλλά υπάρχει μια μικρή ομάδα ανδρών που, αν απλά κάνεις τη δουλειά σου, καταβάλλεις προσπάθεια και την κάνεις καλά και μιλάς ανοιχτά για αυτό με πάθος, το απεχθάνονται. Και νομίζουν ότι η μόνη επιλογή τους είναι να σε μειώσουν».

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ