Τουρκία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 40 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου

Τουρκία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 40 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί και 36 οι τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στην επαρχία της Αμάσειας στην Τουρκία, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τουρκικά ΜΜΕ.

Το λεωφορείο, το οποίο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία, ανατράπηκε στο Kayadüzü, καθώς έκανε μια στροφή και προσγειώθηκε σε χερσαία τάφρο.

 

Ένας μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων και πληρώματα διάσωσης έσπευσαν στη σκηνή του ατυχήματος.

 

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Public Merzifon και στο διδακτικό και ερευνητικό νοσοκομείο Şerefeddin Sabuncuoğlu του Πανεπιστημίου Amasya.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM